Aytenkrsln Canlar bakar mısınız bende Demir eksikliği var ne yapabilirim doktor hap verdi alıyorum midem ağrıyor başka ne yapabilirim ya bide affedersiniz çok gaz ve kabızlık sorunum da var yardım edermisiniz
Mervensn1 Aytenkrsln Demir için bana doktorum damla verdi hap bend eiçemiyorum midem de çok bulanıyor ilaç içerken belki ilacını değiştirebilirsin onun dışında kuru kayısı tüketiyorum kabızlığım olmuyor
Bgs Aytenkrsln bendede demir eksikliği var hamileliğim en başından beri doktorum 12. Haftada ilaç verdi ama bulantı ya da ağrı yapmadı en doğrusunu doktorunuz söyleyecektir midenizi ağrıttığını söyleyin değiştirir ilacı
Didem34 Tatlimm_tatlimm memnun musunz sideferden bende tozunu kulanıyorm gnde 1 kez. İşe yarıyormmu yani
Mevreee Aytenkrsln canım eğer gebeliğin yeniyse oluyo benimde ilk zamanlar aşırı gazın oluyodu ve sancisida oluyodu tabi
Mevreee Aytenkrsln o zaman doktorun dediği doğru canım çünkü bende 8e girdim bebek gittikçe mideme baskı yapiyo artık sabahlari mide ağrısıyla uyanıyorum ama olsun bebislerimiz sağlıklı olsunda bunların hepsi geçici💕🌺
Aytenkrsln Doktora danıştım doktor devam et dedi bebekten dolayı miden ağrıyor dedi ne alaka anlamadım
Deniz1634 Aytenkrsln hapı aç karna içiyorsanız miğde ağrisi yapar isterseniz yok karna alın benim Dr yok al migdem sıkıntı oldu madem dedi birde tok karna dene öyle etki ediyo merak etmeyin
Fatmas Tatlimm_tatlimm ne gibi? Yani tadı yoğun demir. Bu belki midenizi bu dönemde bulandırır. Bu doğal bir ürün. İlaçlar gibi yan etkisi falan yok.