Mrvee7 Arkadaşlar anne yanı beşik alan kullanan memnun kalan veya marka model önerebilecek biri var mıı??
minikcasper Mrvee7 ahşap tekerlekli anne yanı beşik aldım daha kullanmadım ama bence hem uzun kullanılcak hemde kullanışlı bi ürün.
gunesinannesiii Mrvee7 icegul [url=https://hizliresim.com/02anws] Hepsiburada dan bu beşiği aldım 550 liraya cibinligi yatağı ve uyku seti dahil cuma günü gelecek inşallah 🤗
Babyy1S Mrvee7 https://www.hepsiburada.com/babycom-dogal-boyasiz---tekerlekli---4-kademeli-anne-yani-ahsap-60-x-120-besik--uyku-seti-p-HBV00000SKPSR?magaza=Al-Yu+Bebe ben burdan aldım kullanışlı duruyor henüz doğum yapmadim ama kaliteli
alenrenas1 icegul Mrvee7 meltem smart bambino aldık baya güzel hem sallanıyor hem tekerlekli heryere cekiliyor hemde 3 yasa kadar kullanılıyor
minikcasper icegul trendyoldan aldım. Baybcom markası ama tekerlekli benim aldığım model. 60×120. 730a aldım. Tekerleksiz olanlar daha uygun ama kullanım açısından hemde temizlik yaparken çekmek için tekerlekli tercih ettim.
Mrvee7 Bhrykndmr Gerçekten güzel gözüküyor çoğu cevap bu modelleri içeriyor teşekkür ederim, iyi günlerde kullanmanızı diliyorum 💜
gunesinannesiii icegul Her şeyi çok hoşumuza gitti eksik parçası yok kırık çizik yok sadece kurulumu biraz zorladı içindeki klavuz çok açıklayıcı değildi YouTube dan izleyerek yaptık
hafsa0211 Mrvee7 ben sonrasinda oda yapmak istiyorum montessori yatak düşünüyorum o yüzden simdilik yatak odasinda kullanmak icin baby plusin anne yani besigini letgodan temiz bir kullanicidan 350tlye aldim.
Mrvee7 hafsa0211 İyi bir fiyata almışsınız, bende sürekli anneme gitme durumum olduğu için katlayıp götürebileceğim bir model mi olsa diye kararsızlığın zirvesindeyim
Melikeakkc Mrvee7 suny baby almıştım 400 TL e bebekten çok beğendim kiwi sleeper da çok hoşuma gitmişti
Mrvee7 Melikeakkc Katlanabilir olarak sleeper seçeneklerim arasında çünkü suan oda yapmayacağım ilk zamanlar böyle katlanabilir pratik beşikler kullanışlı olur gibi gözüküyor
Ldy Mrvee7 kesinlikle ikea yı bakın çok güzel anne yanı tahta beşikler var kızım iki yaşında hala kullanıyoruz hafif çok kullanışlı sağlam
Mrvee7 Ldy Eşimin işi sebebiyle sürekli anneme gidip gelmek durumunda kalıyorum ikea dan çok güzel modeller beğendim ama katlayıp götürebileceğim bir beşik daha mı iyi olur diye düşünmeden edemiyorum