Dilaratas 18.5 hafta annesiyim buyrun 18′lik anneler yorumda buluşalım sohbete yolun yarısını geçtik çok şükür ❤
nisanmaral Dilaratas 18+6 yarın 19 olacağız, yolun yarısına çok az kaldı 🤩🤩 sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah 🤗
Sheems Dilaratas şükürler olsun 18+6 haftalik, yarin inşeallah 19 haftani tamam ediceyik, bu aydaki kontrolemi sabirsizlikla bekliyorum, cinsiyyetini oyrenelim artik, annemler kiz diye seveliyor, eşim erkek diye sesleniyor😬bense herkese qiciq oluyorum😁
yildirimsfamily Dilaratas 5 kilo aldım normalmi bilmiyorum. Yürüyüş vs mahrumuz. Sonumuz güzel olsun.sağlıcakla alıcaz inşallah🥳
oykuduru21 Dilaratas iyi gidiyor çok şükür 🖤 5 kilo aldık 😳 valla hareket yok yürüyüş yok ne yapalım.. bu virüste yürüyüşe çıkamıyoruz ki
nisanmaral Dilaratas iyi gidiyor çok şükür doktorol kontrolü var cumartesi, cinsiyet kesinleşecek inşallah onu bekliyoruz 🤩 sizin nasıl?
Dilaratas yildirimsfamily 9 kilo aldim bence çok normal.hatta doktorum çok kızdı ama sürekli onur gibi yiyorum yürüyüş yok bendede 🤭
yildirimsfamily Dilaratas abur cubura düştünüzmü . Ben çok yiyemiyorum geçen kek yedim dedim bu kek bozulmuş dankek yani. Sonra patlak çikolatalı aldım oda acı dedim ben hazır tüketemiyorum. Bunu bi ara daha yazdım siz ve görmeyenler için. Ben marulu yıkıyorum çokça marul. Orantılıca diğerlerinide yokıyorum biraz suyu gittikten sonra salata yapıp dolaba atıyorum her yemekte soslayıp yağlayıp soframda oluyor bağırsaklarımada iyi geliyor deneyin derim. Hem dinlenmiş salata güzel oluyor. 🥗
Dilaratas nisanmaral ben cinsiyeti öğrendim erkek 🤭çok güzel bir his allahım o ani herkese yaşatsın 🤭
Sheems Dilaratas saglikli olsunlarda, fark etmez kiz erkek, benim eşim erkek diye seveliyor bencede babasina inad kiz çikicak😁zaten çocuk ters inadçı 2 dafa ultrasonda yuzunu bile gostermek istemeyib, zarzor bakilib😁
BrcHmt Dilaratas 18+1 iz biz de 🍅 👣 yarın randevum var inşallah bu sefer bacaklarını açarsa minik kuş cinsiyetini öğreneceğiz. Doktorum erkek tahmininde bulundu ama kesin demedi. Ben de kızım/oğlum diye sevmek istiyorum 😇🤰 meraktan çatlamak üzereyim. Bu Arada ben de 3 kilo aldım 🙈
Dilaratas BrcHmt maşallah allahim sağlığını versin gerisi oluyor ama bi kek meyve suyu içerseniz doktora girmeden haraketlenicektir o sırada inşallah acar bacaklarını 🤭🤗