Kaderimm Canlar 8haftalik gebeyim aşırı gerilmem oluyor sanarsiniz 5aylik hamile gibi şişiyor karnım 2 gundurde karnimda batismalar oluyor iğne batiriyorlar gibi bazen acıdan çığlık atiyorum benim gibi olan varmı
Ayseguldt Kaderimm yerinizde olsam doktoruma danışırım kasılma belirtileri çünkü daha çok kücük bebeginiz hani rahim açılıyo genişliyo desem yada hareketlerinden filan da değil
Mercimekmom Kaderimm benimde öyle olurdu hele hapşırınca ağlamak isterdim normal dedi doktorum kaslar geriliyor ve bebek büyüyor daha dikkatli haraket edin ilerleyen zamanlarda azalıyor canım şu an 16 haftalığız ama içine sinmiyorsa muayene ol
Mevreee Kaderimm canım sen bı doktora şöyle ama genelde karnının içinde büyüyen bişey var öyle düşün ne kadar minik olsada vücudun daha önce gormedigi bişi😍 o yüzden geriliyo olabilir kaşların benimde öyle olmuştu🤗
Ayseguldt Kaderimm ay ondanda olabilir bende öyleyim gaz sancısı çok zor süt yoğurt bulgur fasulye turşu bunlar maf ediyo
Kaderimm Mercimekmom saol cnm yani içime sinmeme değilde ilk gebeligimde hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden sormak istedim. Demen gibi hapşırmak bı isgence ben bide tutuyorum istemsizce hepten mahvoluyorum umarım tez zamanda geçer 🤲