https://imgyukle.com/i/Tw9jnv
O kadar mutluyum ki iki gün önce post açmıştım bulantıdan ölüyorum psikolojim bitti diye dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk şükür 7+1 ve sonra doktoruma artık dayanamıyorum dedim çok kötüyüm dedim ve bana iki tane ilaç yazdı ilaç derken aslında arkasında ilaç değildir yazıyor tamamen bitkisel bir ilaç ve içinde folik asit olduğu için normalde kullandığım folik asiti bıraktım ilacı dün akşam içtim birde bu sabah yani sabah akşam ve inanılmaz şekilde bulantım durdu iştahım açıldı ve çok mıtluyum ilk defa dün gece rahat uyuyup sabah bulantısız uyandım fakat şöyle tamamen kesmiyor ama kesinlikle sıkıntısını hissetmiyorsun bulantının belki sizlerede fikir olur bulantı yaşayanlara ben çok zorlanmıştım çünkü doktorunuza veya netten araştırın fakat biraz pahalı bir ürün eşim her eczanede olmadığını söyledi baya aramış zaten çoğu doktorlar devlet karşılamadığı için bu ilacı yazmıyor yinede bir araştırın derim bulantısı olan arkadaşlar içinde zencefil dahil bazı bitkiler var çokta faydalı sevgilier