Nur-1 37+4 den selam kızlar 🙋🏻♀️ Son 17 günümüz tabi daha geçmi olur yoksa erken mi gelir bilemiyorum 😬 artık doğum ayımızın içindeyiz ☺️ Siz kaç haftalıksınız ne kadarınız kaldı hangi duygu patlamasını yaşıyorsunuz 😁
Elfynsmr Nur-1 bende 37+4 üm heyecanla bekliyorum her wc girişimde acaba nişan gelmişmi falan modundayım sürekli ağrım sancım varmı kendimi dinliyorum 😂 kasılmalarım var ama
20Rabia20 Nur-1 38+3 haftalığız son 11 günümüz hala gelen giden yok sancılarımı bekliyorum nişanım geldi dün ikindi vakti bugün bel ağrım var bide arada sancım var ama bekliyorum 😊
Nur-1 Elfynsmr ay yemin ederim sen eşittir ben 😅 nişanımı göremezsem gözümden kaçar diye dakka başı her wcde kontrol yapıyorum hahahahah
Damlamm Sevnur5656 ayni gun dogum yapicaz desene tabi bebisler daha erken gelmezse allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah ☺️
Elfynsmr Nur-1 garip bir durum içindeyiz aslında garip değilde napalım sabırsızlıktan sanırım halbuki nişan illa gelmez zorunda değilmiş sancıyı hissetmeme ihtimalimiz yokmuş ve su geldiğinde anlamama gibi bi ihtimalimizde yokmuş neden böyleyiz 😁
EfeCnrDrn41 20Rabia20 nisanin geldiyse 1-2 gune dogumun olur diye tahmin ediyorum 3. ye dogum yapacak bir kadin olarak 😬😬🤭🤭 hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Bende 38+3 artik bekliyoruz cani ne zaman isterse o zaman gelecek insallah ama son günler sanki gecmiyor gibi birde 2 oglandan sonra bu kiz heyecan dorukta tabii 😅😅
acemiii Elfynsmr nişanım gelmiş ne zaman bilmiyorum bile farketmemişim günlerdir bişey yok 37+3 benim de…
20Rabia20 Nur-1 akan bir şey değil tek seferlik gelen bi şey ben geldiğinde akıntım var zannettin gidip baktım çamaşırımda sümüksü bi akıntı gördüm anneme falan sorduğumda nişan olduğu söyledi o günde bebek çok hareketliydi sürekli aşağıya baskı yapıyordu zaten
esradgzl Nur-1 3 gün kaldı uygulamaya göre ama niyeti yok gelmeye ve bn stres olmaya başlıyorum nedense 😩
Nur-1 busbus35 Allahhh sağ saglim kucağına almayı nasip etsin canım ❤️ Ay planlı daha iyi sanki biz normalciler ne zaman gelicek acaba telaşesindeyiz resmen 😬😬
Svdsmz34 Nur-1 hafta değil canım bi kaç gün sonra :) birde bi buçuk yaşında kızım var evde iki ağlama sesi olcak artık kızım çok ağlamıyor şükür ama kardeşi gelince ne yapar bilmiyorum 😃😃
hecevezni20 Nur-1 Bizim de 18 inde 40 haftamız tamamlanıyor inşaallah. Doğum bilgisini bu cuma verecek bakalım doktorumuz .