Mbs1038 Güzel anneler cips çikolata vb atıştırmalıkları naptınız biliyorum hiç bir yararı yok zararlı besinler ama arada da olsa illa yiyorum ben 31 haftalığım bu arada 😄
Aysun1983 Mbs1038 ara ara yiyorum cnm çekşyor bazen ama bu aralar hergüne bir tatlı istiyor canım dün yaptım bugün yok yapmıcam direniyorum 🤪
Elfynsmr Mbs1038 yiyorum 4 aydır şeker diyetindeydim ama doğum iyice yaklaştıkça yasakları dinleyemez oldum 😁
Buseyvz Mbs1038 yemeden 9 ay geçer mi yahu 😂 tamam kabul zararlı ama can bu da çekiyor yiyorum yani 🤭
zynpcknn Mbs1038 acaba benim niye canım hiç abur cubur değilde hep yemek çekiyo ne zmndan beridir ağzıma doğru düzgün çikolata bile atmamışım yiyemiyrm hamileliğimden dolyı hiç cnm çekmiyo
dermus Mbs1038 zararli ama guzel seyler :) benim seker yuksek cikti bugun itibari ile cogu sey yasak, diyete basladim 🤗
istanbul3434 Aysun1983 hic yalniz degilsiniz tabi ki de🙈 ben de burdayim😁 yemegimi saglikli yiyorum ama tatliya cikolataya zaafim var cok
aay1 @Mbs1038 valla cips çok yemedim tuttum kendimi arada yedim ama çikolata ve tatlı için tutamıyorum canım ne kadar isterse o kadar yiyorum 1 tane yicem diye de şartlamıyorum 2-3 ne kadar istersem o kadar yiyorum🙈😄
haziranin25i Mbs1038 hamile kalmadan önce de ayda yılda 1 yerdim hamile kaldıktan sonra aynı şekilde devam. 🌸 Sadece çikolata tüketimim canım çok çektiğinde 2 haftada bir oluyor 🙄😍
zynpcknn Mbs1038 bu yönden çok ama insanın canı her saat başımı yemek çeker yiyirm kalkıyrm canm yine yemek çekiyor 😁