FatmaKpln Selamlar Bayanlar, ben 17+4 1 haftadadır regenesis multi vitamine başladım. İlk 12 hafta da Solgar Folikasit kullandım. Sizler neler kullandınız kullanıyorsunuz? Doktor henüz Demir vermedi benim bulantılar da devam ediyor ondan olabilir.
ssnnmmm FatmaKpln bende solgar folik asitle başladım sonra regenesis max a geçtim sağlık ocağından D vitamini verdiler birde kramplarım ağrılarım için magnezyum içiyorum
Zeynoveannesi FatmaKpln canım bende 18haftalığım d vitamini kullanıyorum bide prenatal life kullanıyorum multivitaminmiş. İçinde demirde var dedi doktor ekstra demir almana gerek yok dedi🤷🏻♀️ başka bişey içmiyorum bende
mercimeginanne FatmaKpln 24. Haftadayız ama ben gebelikten önce başladım kullanmaya tüp bebek doktorum verdi. Hala da devam
haziranin25i FatmaKpln 31+2 deyim kuzum ben. 12. Haftamdan sonra kullanmaya başladım.. Mide bulantısı zaten yaşıyordum 15.haftamda bıçak gibi kesildi. Mide bulantısı için doktorum bana prilam dr verdi🤗🤗
Zeynoveannesi FatmaKpln ne bileyim normalde demirim de düşüktü ama bunda demirde var dedi vermedi 😂 ilerleyen haftalarda kontrol eder ihtiyaç duyarsa verir heralde tekrar bilmiyorum ki bende 😂çok düşününce beynim yanıyor 🤦🏻♀️
lifeofmybaby FatmaKpln 16 haftalığım imom kullanıyorum d vitaminim ve demir eksikliğim çıktığı için bunlarıda verdi ama demir mide bulantısı yaptı 1 kere kullanabildim henüz
Gulsah91 FatmaKpln 22. haftadayım bende decavit +gyno ferro sanol + coledan d vitamini kullanıyorum. kan ilacını kalkar kalkmaz aç karınla içiyorum bi saat sonra kahvaltı yapıyorum bulantı falan yapmıyor bu şekilde 🤗