eslemeslem Ghmmmm çevremde kullanan çok kişi var fakat herkeste hemen etki yapmıyor en az 3 ay kullanılması bol su içmek ve yürüyüş gerekiyor bebek istiyorsanız ovulasyon takibi de yapın derim
eslemeslem Beyza070707 bi tanıdığım iki ay kullandı oda işe yaramadı dedi meğerse ovulasyon gününü kaçırıyormuş ikinci ayından sonra ovulasyon takibi ile ilk ayda hamile kaldı
Beyza070707 eslemeslem bende hem yumurta takibi hem o macundan kullanmıştım yumurtlama oluyordu ama hamile kalamıyordum sonra macun bitti 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür ama macunla hamile kalan çok kişi var 🤰🥰
elifsahinn Ghmmmm evet canım oldum :( ama macuna da başladım bakalım hayırlısı diyelim artık. sen oldun mu
Defnederen Ghmmmm bu macunu duydum kullanmadım naturellan var sipariş ettim inşallah işe yarar bunuda araştır canım istersen
elifsahinn Ghmmmm Çok sevindim canımmm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh. bana da dua ett ❤️❤️
svmm Ghmmmm ben kullandım ilk ay hamile kaldım kistlerim vardı ve ovulasyon olmuyordu clife ile hamile kalan arkadaşım bana önerdi bende kullandım 1 ay sonra doğumum olucak inş 🙏🏻