Halidemat Ghmmmm ben kullandım ilk seferde hamile kaldım 4 ay boyunca korunmadan kalamadım .Çok memnun kaldım tavsiye ediyorum
emrahedaeslemfamily Ghmmmm ben kullandım adet düzensizliğim ve sebepsiz infertilite idi 2 bucuk kutu kullandım 3. Kutuyu aldım ama kyllanmadım hamile kaldım 5 yıl sonra faydasını gördüm kullanınca adetim düzeldi 5 ay 6. Ayda kendiliğinden hamile kaldım
Ghmmmm Halidemat nasıl kullandınız ne kadar sürede hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba bende de yumurta büyüyüp çatlamıyor
Kartanesi33 Ben kullandım şubat ayında başlamıştım Nisan ayında hamile olduğumu öğrendim adet düzensizliği ve pco vardı kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum 🎈
Zeynep5353 Kartanesi33 canm benmde pko var sebepsiz inferlite benmde adetim düzenli kullansaö işe yararmiki
Kartanesi33 Ghmmmm ben şubat 25 de kullanmaya başladım 19 martta regl oldum başka da olmadım hamile olduğumu öğrendim Nisan ayında
Kartanesi33 Ghmmmm ilk kaşıklı olandan almıştım ölçülü olduğu için yemesi daha kolay her gün düzenli olarak yedim aldığınız zaman detaylı olarak anlatımı var zaten ve çok ilgililer kafanıza takılan bir şey olursa WhatsApp dan yazabilirsiniz yetkililere dönüş sağlıyorlar
Yasemin0728 Ghmmmm süt hormonu ve tiroid hormonu yüksek ti ilaç kullandım düştü. Bide yumurta tembelliği var