Asya44 Kizlar sizdede karninizda killanma oluyormu bende oluyor ağda yapiyorum gecen doktorum farketti beni uyardi elleme dedi dogumdan sonra hepsi dökülür ağda yaparsan daha cok cogalir dogrumu bu kizlar
Zeyno25-bykl Asya44 ay bende çok muzdaribim bu konuda göbeğim aldı başını gitti almıyorum da alırsam daha çok çoğalır diye korkuyorum doktora gittiğimde ultrasona girmeye utanıyorum ama yapacak bişey yok napalim doğumdan sonra umarım geçer 🙏
mercimeginanne Asya44 aynen bende aldırmayı düşündüm kuaförüm asla alırsak kalıcı olur dedi ki şuan 24. haftadayız yavaştan az az dökülmeye başladı atletimde sürekli kıllar buluyorum erkek gibi 😂😂😂😂
haziranin25i Asya44 göbeğimde tuylenme oldu diğer taraflarımda aksine azaldı 😂 gebelikte tuylenme olduğu zaman ellenmeyecegini biliyorum çünkü dökülüyormuş.. Dökülmez ise lazer yolları gözükür 🤭🤭
ozlem-06atli Asya44 Bende de oldu ve aldım ağdayla çok pişman oldum. İnceydi ve şimdi kalınlaştı simsiyah çıkıyor. Sakın almayın kızlar 👍
Efile Benim de öyle oldu.Göbekte çoğaldı dokunmadım ama rahatsız edici cidden:( umarım dökülüyordur doğumdan sonra 😑
Asya44 Aynen kizlar banada doktorum soyledi sakın alma dedi coşturursun coğalır dedi ellemezsek dökulüyormuş doğumdan sonra
ikizlerimveben Benim de göbeğim aşırı tüylendi. Ultrason için açmaya utanıyordum herkes de varmış o sorun meğer.