Aslihan2 htcmuhammed kervansaraylar var yeni yapılan onların yanındaki binalardaym canım sen nerdesin 🌸☺
htcmuhammed Aslihan2 oralari bilmiyorum can 😌 Bende şehir hastanesinin oradaki tokilerdeyim Yakinmiyiz acaba
Aslihan2 htcmuhammed Nisanda görünüyor suan 17 haftaligim seninde sanırım nisan hangi doktora gidiyorsun
Aslihan2 Piraye2021 Yani bazen gününde olmuyor 😂 ama bazende cok sicak davranıyor suanlik memnunum kendisinden zatrn Erzurumda baska secenegim yok hemen hemen butun doktorlari deneyimledim özelinden tutun devletteki doktorlara kadar
Piraye2021 htcmuhammed ben daha gitmedim 32. Haftadan sonra gelmeyi düşünüyorum Erzurum’a muayene için pişman olmamak adına araştırıyorum 🙂
Piraye2021 htcmuhammed inşallah canım 🙂 ilk gebeliğim doğum korkusundan hep erteledim bebek düşünmedim 3 yıl sonra istedim bakalım inşallah bu korkuyu da yenerim
htcmuhammed Piraye2021 oyy canimsin benim dusuncem korkulacak kadar kotu degil kolay dogurmak 😊 benim de 2.hamileligim ilk oglm 14 aylik ❤
Piraye2021 htcmuhammed maşallah size ❤️Allah bağışlasın ikisini de 🙂 inşallah ben de kucağıma alırım insan karnındayken bile çok seviyormuş 😍