MistarShiki Kızlar merhaba ben 12+2 haftalık hamileyim Perşembe günü doktordaydım 60 % kıza benziyor dedi inşalah değişmez sizin karinlarınız belirginleşti mi ? 🤗🤗
Esraumit MistarShiki ikili testte mi cıktı? Benmde onumuzdeki hafta ikili var inşallah cinsiyeti cıkar
Cmnkubi MistarShiki bizde bugün 11+ 5 olduk azıcık daha çıkmadı arada kilo verdiğim için 😂bu cuma kontrol var umarım öğrenebiliriz cinsiyeti 🙏🏻😘
Rasev MistarShiki evet bitanem dokdorum soyledi ama emin olmadigim icin hickimseye soylemedim 18haftayi bekliyorum
MistarShiki Esraumit hayır canım henüz yaptırmadım yaptırmakta da tereddüt ediyorum ultrason da doktor baktı 🙂
Deryasin Bende 12 +1 oldum bugun 🙂 karnimin alt kismi biraz sisti.ama gobegim masallah baya cikti.gaz sncisi cekiyorum. Ama sukurler olsun bugunlerimize. Bu hafta gidicem kontrole insallah Cinsiyet hakkinda bisey soyler 🙏
MistarShiki Deryasin inşhalah canım öğrenirsin gaz için süt iç canım iyi geliyor ben hergün içiyorum hiç gaz problemim olmadı 🙂 Bu arada aramızda yokmuş hiç bi gunçuk küçüksünüz 😎
EsraaDC Deryasin aa bende ayni haftaya pazartesi gidecegim doktora bende cinsiyet ogrenmek istiyorumda bakalim belli olacakmi
MistarShiki Cmnkubi bende canım şimdiden 2 kilo aldım sonum nolur 😷bilmem 😁 sağlıklı doğsun bebişler en önemli olan o 🤗