Suna11 Kızlar merhaba eğer hamilelik oluştuysa yumurtlamadan 3-4 gün sonra bazı belirtilerin kendini göstermiş olması mümkün mü? Örneğin göğüs ağrısı, baş dönmesi ve kasık ağrısı gibi. Aranızda bu kadar erken belirti yaşayan var mı?
[silindi] Suna11 merhaba evet mümkün akıntı artışı sivilce göğüs ağrısı özellikle erken dönem belirtileridir
Eymirinannesi Suna11 adetime 11 gün varken baş dönmem başlamıştı. İlk hamilelikte ise ayni şekilde çok erken halsizlik hemen yorulma kasık agrısı başlamıştı.
34_21_23 Suna11 yumurtlamadan 3 4 günde henüz döllenen yumurta Rahime yerleşmemiş diye biliyorum. 1 hafta yolculuk sürüyor. Onun için bilemedim yani
Kedianasi Suna11 yumurtlama dönemonde bende bir tuhaflık vardı kaşık ağrısı falan gibi ama diğer şeyler 1 aydan sonra yavaş yavaş başladı bende kişiden kişiye değişir bence
afrasil [silindi] yumurtlamadan 3 4 gün sonra bu belirtiler olur mu ? Sperm ve yumurtanın döllenmesi 3 gün zaten
Suna11 Eymirinannesi Peki yumurtlama tarihinizden ne kadar sonra yani takip ediyor muydunuz yumurtlamayı?
Berfin2121 Eymirinannesi bende de halsizlık kasık agrısı çok var ondan dolayı yarın doktor randevüm var
Suna11 34_21_23 Evet aslında biliyorum acaba döllenme sırasında bir belirti oluyor mu aslında sormak istediğim o
34_21_23 Suna11 aslında yabancı belirtiler sizi haberdar edebilir. Yani örneğin ben normalde adet öncesi hiç göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çekmezdim. gebe olduğumu öğrendiğim ay bu belirtiler vardı o yüzden anladım bi tuhaflık olduğunu. Sizde kendi vücudunuzu tanıdığınız için farklılıklar hissediyorsanız belki de döllenmiştir yumurta ☺️ Allah sağlıklı gebelik nasip etsin 🤲🏻
Suna11 Eymirinannesi anladım fakat 11 günde çok erken yumurtlamadan kısa bir süre sonradır diye tahmin ediyorum ☺️ teşekkür ederim. rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bu arada 🌸🙏🏻
Suna11 34_21_23 İnşallah inşallah 🙏🏻 Bende ilk kez bu kadar erken göğüs ağrısı oldu kasıklarda çok belirgin olmayan hafif bir sızı var ama uyandığımdan beri baş dönmesi yaşıyorum bugün ve ciddi anlamda çok dönüyor başım. İnşallah sebebi gebeliktir ♥️🙏🏻
Esra-33 Suna11 canım yumurtlama sonrası spermle buluşan yumurta yaklaşık 48 saat içinde döllenir döllenen yumurta 6 7 gün boyunca fallop tüplerinden çıkıp yumurta yolundan geçip eğer rahmin durumu iyiyse yani beğenirse rahim duvarına gömülür yaklaşık 24 saat içindeyse bölünmeye başlar bölünmeye başladıktan 24 saat sonra betahcg kanda yükselişe geçer beta yükselmesi döllenmeden yaklaşık 8 9 gün sonra olur vajinal akıntı baş dönmesi mide bulantısı betahcg artmasıyla başlar yani 3 4 günde belirti başlması mümkün değildir tüp bebekse durum farklı tüp bebekte başlayabilir çünkü döllenme aşaması ver yerleşme aşaması tamamlanmıştır
Suna11 Esra-33 Evet aslında bu süreci biliyorum yani yerleşmenin bu kadar kısa sürede olmadığını aslında merak ettiğim döllenme aşamasından yerleşene kadar yani sizin anlattığınız bu süreçtede herhangi bir belirti hissedilebilir mi yorumlarda çok karışık kimisi yaşadım diyor kimisi olmaz diyor 😊 tıbbi olarak olmaz ama işte her vücut bir değil benimki de bir umut işte 😊
Esra-33 Suna11 olanların psikolojik yada yumurtlama dönemi belirtileri diye düşünüyorum ben sonuçta yükselen lh 3 4 günde düşüyordur