Ebru2403 Bgmky kaç haftaliksiniz ben 24 haftalık oldum bugün doktorum ferro senol zaten kullanıyordum birde decavit ilave etti sizde ikisinide şuan kullanıyorsunuz dimi aralarında saat geçmesi gerekiyormu yoksa aynı anda içsem sıkıntı olurmuki
Ebru2403 Belizden ikisini kullanıyorsunuz dimi arasında saat vs geçiyormu yoksa ikisini aynı amcamı içiyorsunuz birde kaç haftalıksiniz
Suna26 Ebru2403 bende ikisini bir kullandım ferro Senol ü yemekten 1 saat önce içiyordum decaviti yemekten hemen önce alıyodum
Bgmky Ebru2403 birini aç birini tokken içiyorum. O haftalarda başladık bizde 35+1 deyim hala kullanıyorum
Gokilay07 Ebru2403 vallahi doktorun verdigi vitamin ve diger ilaclari ictigimde midem bulaniyordu bende icmedim biraktim 31 haftaligiz sukur hic sıkıntı olmadi d3gistirdim oyle denedim yine icemedim onun yerine bol bol meyve tukettim
Ebru2403 Bgmky Ferro senolu ben günde 2 kere içiyorum geçen ay kansızlık çıkmıştı o yüzden siz ferro senolu günde kaç tane içiyordunuz
NeslihannK Ebru2403 ikisininde kullanıyorum demir ilacını sabah ac karnina decaviti oglen tok karnına içiyorum
Denizkizi0203 Ebru2403 canım ben eczane teknisyeniyim istediğini danışabilirsin. Ferro sanol ac karina alınacak süt ve süt ürünleri çay kahve ile arası en az 1 saat Olsun sebebi ilacın emilimini azaltıyor 👍
Denizkizi0203 Denizkizi0203 decavit elevit bunlar multivitamin istediğin saatte iç tok olman şart değil öyle birşeyler atıştırıpta içebilirsin