Uzm-Nurse sum94 yapıştırma mı sizinde dikişler ? Benim yapıştırma ama nedense 1 hafta su değdirme dediler
sum94 Derya2634 teşekkür ediyorum doğumdan sonra ölçtüler tedbir amaçlı çıkmadı ama bi iğne yaptılar ne olur ne olmaz diye
sum94 karabc olur mu rahatlıkla sorun bende çok merak ediyordum ben toplam 92 falan olmuştum 😬😬 doğumdan sonra 1 ay içinde 79 u gördüm sadece emziriyorum diyet yapmıyorum daha
sum94 VildanHaylaz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende hep burada olumlu olanları okumaya çalışırdım meraktan o yüzden paylaşmak istedim 🥰
Deletedmom54 sum94 gözünüz aydın ben de e bebekten ömrü hayatımda kendim için üç kuruş paraya kıyıp gümüş kapakları aldım , aldım alalı da aklımda acaba gereksiz yere mi para verdim kaygısı vardı memnun kalmanıza çok sevındim
sum94 Deletedmom54 muhakkak kullanın hatta hiç çıkarmayın o acı hiç bir acıya benzemiyor gerçekten geçirdi ya daha ne isterim ☺️
Azizesoran sum94 Hangi şehir hangi hastane acaba? Bende şehir hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Muamele nasıl? Özel bir kliniğe gidiyorum ama devlet doktorlarına daha çok güveniyorum.
sum94 Azizesoran ben tek kişilik odada idim ve o kadar güzel davrandılar eskisi gibi değil devletler çünkü şikayet hakkımız var ben evimde gibiydim ama orada doktorunuz olsun sizi bilen takip eden en çok doktorum ilgilendi çünkü aylardır ona gidip geldiğim için numarasını bile veriyordu AYDIN KADIN DOĞUM HASTANESİ
sum94 Azizesoran amin Allah razı olsun bebeğini bekleyen herkese sağlıkla kavuşabilmeyi nasip etsin rabbim inşallah
sum94 karabc yaa siz daha iyi olun inşallah benim göğüs yAram gibi bahsettiğim bir kaç rahatsızlık oldu siz hiç birini yaşamazsınız inşallah 🥰
Zuleyhaisik Uzm-Nurse Günde en az 2 buçuk litre su günlük 1 adet Türk kahvesi ya da nescafe tüketin ağrınıza iyi gelecektir Başınızın altında 2 yastıkla yatmaya çalışın eğer 1 hafta da geçmezse bunlara rağmen hastaneye doktorunuza başvurun