MucizeM_5 Kızlar suyum geldi muayene olmak için hastaneye geldim ama beni doğum için bekletmeye aldılar Dualarınızı eksik etmeyin ilk gebeliğim çok heyecan ve korku bir arada 🤲🏻
GhE MucizeM_5 Allah yardımcın olsun korkma sakın kalbini ferah tut panik yaparsan dogumunu zorlaştırırsın sakin olmaya çalış inşallah saglim olur dogumun güzel haberlerini bekliyorum 🙏
Kubosunyavrusu MucizeM_5 Rabbim yar ve yardımcın olsun Allaha sığın salavat getir sağ salim kucağına alırsın inşallah kardeşim dualarım seninle 🤲🏻❤️
Nursahcan MucizeM_5 rabbim sağlıklıca kucagına almayı nasıp etsın dualrım sizinlr darısı bize korkma bol bol dua et mucizene kavuscaksı.
Yakamozzz-1 MucizeM_5 sağlıcakla gelsin 🙏 rabbim kolay doğum nasip etsin bir nefeste doğurun inşallah ☺️
S-r-p Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah korkmayın dua edin yolun sonuna geldiniz şimdi ettiğiniz her dua kabul olur
istanbul3434 MucizeM_5 kavuşma anı gelmiş mis kokulu yavrunu kucagina alacagin ani dusun canim Allah yardimcin olsun bir avazda insallah🙏
Hacer5454 MucizeM_5 O zaman ne yapıyoruz bol bol yürüyosun hareketini kısıtlama bolca selevat getir ve unutma doğumda edilen dua kabul olur ben bunu şahsen yaşadım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
GhE MucizeM_5 canım meryem suresini Bi de Yusuf suresini dinle o hamileler için çok iyiymiş ayrıca yürüyüş Bi de merdiven in çık ama kendini çok yormadan yap Allaha emanet ol bebişinle
MucizeM_5 -rabiamahmut2021 sıyum geldikten sonra belkide 8 saatte sadece 2 cm oldu bekleyecek halim dayanacak gücüm kalmamıştı 🤷♀️