Karsesi Kızlar doğum paketi ne zaman alınıyor bilgisi olan varmı? Bi kez sormustum ocakta güncellenecek fiyatlar dediler. Öncesinde almak mümkün mü acaba?
aezgi Karsesi en basından almak en mantıklısı doğum paketinin icinde 10 tane muane ücretleri dahil oluyor cünkü
Kimkibu Karsesi ben daha dün görüştüm paket için 11 haftalık gebeliğim.. alabilirsiniz dediler konustuk ettik fiyat konusunda yılbasında zam gelecek ve siz zamlardan etkilenmeyeceksiniz dediler medicalpark ta
Aloneanqel Karsesi ben sordum 2250 tl demişti , ocakta zam geleceği için paket alınamaz demişti medicalpark. Bugün başka özel hastaneye gittim. O da aynı şekilde fiyatlar değişecek ocak ayında konuşuruz dedi
okroya Şuan hamileyseniz alın. Medicalparkta doğuma 1 haftanız kalsa da en başından alsanızda fiyat aynı oluyor. Ankarada öyle
aezgi Karsesi aaaa hangi medical park su an sok oldumm doğum paketinde hersey dahil cünküü seker yüklemesi detaylı falann
Karsesi aezgi kocaeli medikalpark. Ve dahil değildi şeker yükleme filan dogum anestezi bebeğin kontrolleri vs dediler bende sanıyordum dahil diye du bakalım cumartesi gidicem bi daha konusayım. Bende simdiden alayım da dedim fiyat farkından etkilenmeyeyim ama alamadım
Kimkibu Karsesi istanbul medicalpark florya ben benim doktorumu kapsamıyor diye kabul etmedim ama bu hafta sizi aricaz bi insiyatif yapabiliriz belki die
fatmaa3440 Kimkibu merhaba bende florya medical prka gidiyorm ikinci hamileliğim ilki de orda oldu. Hastanein anlaşması bitmiş ama siz başa acentalardan demir hayat iki can sağlk sigortasnı yaptırabilrsnz ben hediye hanıma gidiyorm
Kimkibu fatmaa3440 bitmiş evet covidden ama yine başlamışlar beni gecen haftaiçi aradılat dünle konusmata gittim paketleri var 11 bin dediler ama benim doktorumu karsılamıyır
Gizem1034 Merhaba,Göztepe Medical park tan doğum paketi alan var mı?varsa ne kadara aldı ve neleri kapsıyor?
Kimkibu fatmaa3440 evt ama iki can içinde ektra büssürü şey ödemeniz gerekiyor doğum sırasında bile herseyi karsılamıyor aslında hastanenin verdiği fiyatla aynıya geliyor hemen hemen
fatmaa3440 Kimkibu bilmem biz baya baktık 2 muayene fark var arasnda birde epidrual sezeryan karşılamıyodu sanrm ben normal düşündüğüm için çok şey yapmadm
Kimkibu fatmaa3440 anladım mantıklı o zaman benim malesef sezeryan olacak ondan dolayı hesapladık paket daha mantıklı olacak gibi tabi benim doktorumuda dahil ederlerse:/