OzgeSahin2 kizlar esiminde benimde burnum buyuk degil ama kızımın ultrason goruntusu boyle sizinkide boyle mii :)) Yukleyin bakalimm meleklerimizi❤
Epifenomen OzgeSahin2 kızımın burnu ultrasonda tam laz burnu idi 😂 anne rizeli baba kastamonulu olunca bebek koca burunlu olacak dedim ama şuan 43 günlük minicik nokta kadar burnu var 😌
Suna26 OzgeSahin2 😂😂 bizim oğlanında burnunu ultrasonda 1 kere gördük ama maşallah tam laz burnu eşimde sünnetini yaptırırken burnundanda azcık aldırırız diyo 🙈😂😂
iremgulerr OzgeSahin2 İlk gördüğünde eşim burnu kocamaaaaan dedi en son gittiğimizde minnacık görünüyor sanki ama suanki ödemli halime benzerse kocaman olur kizcemin burnu🤪😂
Epifenomen KaanErkan-mom yok kuzum yok bizimkinin böyleydi şimdi çok güzel duruyor hiç böyle kaba büyük ve kancalı değil🙈 doğduktan sonra bir süre büyük oluyo bütün şişler ödemler gittikten sonra asıl hali ortaya çıkıyor 😌
Dnmzbrcu Benim oğlumun da burnu topacık duruyor ama şişlikten de olabilirmiş 😁ama bana benzeyen tek yönü burnu ❤️😂
Srhtzlyh OzgeSahin2 ultrasonda bebeklerin burnu hep büyük çikiyor nedense doğuncada minicik oluyor🤭 bakalım bizimkide büyük gibi doğunca görücez😊
aybarsdefne OzgeSahin2 kızım ilk doğduğunda suratında burnu çok büyük duruyordu çok korkuyordum öyle kalacağını düşündüm sonra 1 hafta sonunda mercimek kadar kaldı şişlikten miş galiba bakalım yeniden hamileyim yavrumunki nasıl olucak
OzgeSahin2 prensesimolacak https://imgyukle.com bu siteue gir canim resmini yukle sonra resmin linkini kopyala :) buraya yapistir