Arkadaslar. Herkese merhaba öncelikle bütün hamile kadınlarımız annelerimiz çoçuğuna sağlıkla kavuşsun. 1 Aralık’ta saat 3 de suyum geldi bu benim ikinci doğumum 🥰evdede ıkı buçuk yasında kızım var. Ikı doğumum da o kadar birbirinden farklı ki cidden her doğum her hamilelik kendihe özgü. 👍🤨 İlk hamileliğimde tansıyon problemi yaşadım 8. Haftadan doğuma kadar . 😔
Ama bu ıkıncı doğumumda 35. Haftada tansıyonum çıktı hastaneye yattım. İlk kızımda 15 saat kuru kuru sancı çekıp doktor suyu patlattıktan sonra doğumum oldu ve sancımın geldığını net olarak anladım zaten yne tansıyondan dolayı hastanedeydım hastanede geldi sancım. bunda suyum geldi ve 38. Haftanın basında 3 cm açıklıkla 38 +6 da doğum yaptım. Ve acayip yalancı sancı çektım. 🤨Ilk kızımda mide yanmasından öldüm bunda Yanmadı😂 ve suyla bırlıkte sancı geelınce çok fena oluyormus . Umudumu kesmıstım bu kız gelmelecek dıyordum çünkü yürüyüs yapamadım ama evde süreklı hareket halındeydım kendimi hıc sakınmadım temizliğimi yemeğımı kendim yaptım evı her gün süpürdüm . Son bır hafta squat evde leslie
hurma yedim …👍👍👍bağırmamm dıyordum ama bağırdım 2 .5 saatte doğum yaptım son dakkalar dayanılmazdı. Ikı üç ıkınmada bebeğm dünyaya geldi. Hastaneden ve ebelerden çok memnun kaldım 👍👍Ebeler doğum yaptırdı. Odalar ıkı kişilik. Temiz bır hastane 👍ilgililer Gayet. Ikıncı doğum kolay oluyormus cıdden rabbim hepımıze yardım etsin . Dualarda bulsmak üzre🥰👍