Meeerii Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size, Avşar markalı içecekler var ya onlar meyveli maden suyu olarak mı geçiyor yoksa kola fanta tarzı gazlı içecek mi? Bazen canım istiyor seviyorum içmek istiyorum ama zararlımı değil mi bilemedim.
Oglakdorukcum Meeerii üstünde doğal kaynak suyu diye yazar besin degerlerine yazar meyveli olanlarda magnezyum kalsıyum yok sade soda tavsiye ediliyor Avşar markayı bilmiyorum Kızılayı magnezyum oranı yuksek özkaynakta oyle sarıkız falan boş kola dan farksız üstünde yazar ne oldugu
Tugcekkkkk Meeerii yaaa benim de çok sevdiğim bir içecekti ama tabi doğal olmayan meyve suyu ile maden suyu karışımı gibi bir sey. Abartmamak şartı ile arada bir içiyorum. Sonuçta yediğin ekmekten tut içtiğin suya kadar bir çok yabancı maddeye maruz kalıyorsun istemeden. Dozu almazsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Meeerii Oglakdorukcum bende bakıyorum içeriğine bi tarafında doğal maden suyu yazıyor diğer tarafında gazlı içecek o yüzden çözemedim ne olduğunu
Oglakdorukcum Meeerii besin değerlerinden anlarsın canım kalsiyum mahezyum oranlarına bak tablo seklınde olur bunlar varsa maden suyudur o yoksa degıldır