Elanur96 Sevvals23 zayıflar daha cok kılo alıyor dıye duymustum ben zaten 😂🙈 aman saglıkla gelsınlerde dıyet yapar bol emzırır verılır bende 29+2 yım 8 kılo aldım 😂😂
Sevvals23 Elanur96 ya Allah aşkına o ne ? Kilo mu o yaaaa 🙈😂😂😂 aldım deme bari bebeğin içimde olmasından kaynaklı kiloya benzer birşey de çünkü onun adı kilo olamaz bize haksızlık 🙈😭😹
Sevvals23 babyackgz maşallah ne güzel 🥰 kızlar pek beklemiyorlar gelebilir valla 🙈😹 kovalar da Zeki oluyor ya bende inanıyorum araştırıyorum ama biraz da kişilik işte 🙈😹🥰
babyackgz Sevvals23 ailem kova burcu dolu yadırgamıyorum o yüzden 😂 kova kızları ayrı bir akıllı oluyor ailede de var bakalım bizim kızda öyle olur umarım 🙈
Yasemindursun spaceship geceleri benimde burun tıkanikligi sorunum yaa 😑nedendir bilmiyorum 30+2olduk
zynb_ozkn Sevvals23 benimde doğum şubatta bir an sezeryana girerim diye çok korkuyorum ameliyatan falan sonra ya o normal doğum acısına dayanamazsam diyorum off kafamda deli soruyolar ve burcu da kova olacak diye çok üzülüyorum 😂
Sevvals23 zynb_ozkn aynen bu düşünceler ve korkular bende de var mesela tam normal doğuma güderken dayanamayıp sezeryan yapın dersem onlarda yaparsa vs 🙈😹 ama kısmet 🙏 aaaa neden ki? Benimde hiç kova Burcu tanıdığım olmamıştı mesela garip geliyor K ayrı 🙈😹🥰
Yasemindursun babyackgz bende 30+2yim doktorum 4aylikken 18subat dogum dedi daha bisey demedi belli degil dedi bakalim hayirlisi
babyackgz Yasemindursun nasıl 18 şubat ya 🤔 günlerimiz aynıysa tarihlerinde aynı olması gerekmez mi ki sata göre 1 şubat bizim gününü doldurduğu gün
Bursa97 Sevvals23 Şükür iyiyiz bebekte zaten hiç bir etkisi olmamıştı Allahima şükür bende toparladım artık iyiyim çok sağol canım 🙏🥰
Sevvals23 Bursa97 ne demek😔💪 ama çok sevindim kolay ve rahat atlattığına tabi bir nebze , bende geçen denk gelmiştim bir bayan korona olmuş hamile idi çok üzüldüm ağlamıştım Allah hepimizin yardımcısı olsun 😔🥰
zynb_ozkn Sevvals23 bende valla diyorum o acıyla ya beni sezeryana alın dersem ne olcak😂 bilmiyorum sanırım eltim kova oldğu için 😂bir hafta geç doğarsa babası gibi balık olacak
1PrensAnnesi Sevvals23 en büyük korkum kendim 😂 ilk çocuğumda kucağıma alamadım anlık bunalım yaşadım çok zorlandım bunda da yaparım diye korkuyorum ve evet burçlara çok inanırım kova olmasın diye çok dua ettim ilkimde oğlakta doğdu bunda da ediyorum inş oğlakta olur kovaları hiç sevmiyorum hiç
Sevvals23 1PrensAnnesi kohusalık bunalımı mı? Onun içinde çok zor diyorlar 😭 oğlakları severim inatçı olurlar ama kova da güzeldir ya ama zaten ya kova ya balık başka şansı var mı bir ihtimal erken gelirse sizin oğlak olabilir 23 ocaktan önce anca
1PrensAnnesi Sevvals23 evet ben o bunalımı yaşadım tam 2.5 ay sürdü başınızdan uzak zordu cidden Erken doğum riskim olduğı için oğlak olabiliyo zaten ocak sonu şubat başı bebeği
Bursa97 Sevvals23 evet insan kendine değilde bebeğine bir şey olucak diye çok korkuyor 😒 Allah kimseye yaşatmasın gerçekten umarım biran önce gider hayatımızdan🙏