mvldee Benimde şubat 20 dedi doktor cok heyecanlıyım ikinci kez anne olucam Allah nasip ederse bitane oğlum var 2 yaşına girecek ocak 28 de ondan sonrada kızımı kucagıma alıcam inşallah 🤗🤲
Zynpasln Selma_123 yaa benim de öyle bir kaç gündür, hep böyle durgun mu kalıcak ne zaman eski hareketine doncek 🙄
nida50 Sevvals23 hım bilemedim 🙄 Bende de sırt ağrısı var. Gece yan yatmak istiyorum, paşa bey hemen tekmeliyor. İlla sırt üstü yatacağım. 😀 sırt ağrılarım ondan oluyor diye düşünmeye başladım.
nida50 Sevvals23 30+3. Sürekli sol tarafa da yatamıyorum. Ben deli yatıyorum galiba biraz. 😅 inşâllah bebeği ezmem.
Mavi46 Sevvals23 bennn 9 şubat gibi görünüyor doğum 32+5 olduk ama rahim ağzı kısalığı var erken gelecek gibi duruyor 🙈😂
Sevvals23 Ela_85 ooo benimde son 54 🙈😍🥰 aynen benimde öyle soluma yatmaktan uyuşuyor her yanım ve çok fazla ve sık kramp yaşıyorum bacaklarımda kırılacak gibi oluyor 😔
Ela_85 Sevvals23 magnezyum kullanalı benim kramplarım geçti şükür. Huzursuz bacak sendromu vardı bende hamilelikle beraber çok arttı ondan uyuyamıyorum:( neyseki az kaldı
Sevvals23 Ela_85 hadi yaaa, ama bende bu aya kadar hep magnezyum kullandım bu ay bıraktım diye mi oluyor yani anlamadım ki?