kbrMEVA Sevvals23 maalesef doktor a dedi i anlatamıyorum ilk dogumum turkiyede oldu sezeryen bir sene oldu fransays yerleştik dil bilmediğim için doktora derdimi anlatamıyorum bu ayın 22 hastanede randevum var artık orda derdimi anlatacak dikiş yerlerim de yanıyor çok fena dua edin çok korkuyorum burda öncelik normal doğum normal doğum denerler diye korkuyorum
Sevvals23 kbrMEVA hadi ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım benim dikkat et kendine çeviri felan yaptır telefondan oda oraya yazsın vs çok seçenek var hepsini dene canım 😭
Hira_meyren Dnmzbrcu benimde 12 Şubat gozukuyor sezeryan olduğum icim biraz erken olabilir benim bebekete gelişim geriliği var iki hafta sonradan geliyor Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin
Sevvals23 Rmeysa_1661 oooo eminim anlıyorum okurken bile hissettim acısını rabbim kolaylaştırsın inşallah canım 🤲😍
Sevvals23 Selaaam güzel anneler , nasılsınız bakalım nasıl geçiyor günler? Şahsen ben bu hafta hiç uyuyamamaya başladım. Sağa döneniyorum ve düz yatamıyorum. Hep sol hep sol uyuştu tutuldu her yanım ve çok uykusuz kalıyorum. Sizde durumlar nasıl? 😔
Fsn26 Sevvals23 ben 29+3 üm şu an. Çok bir sıkıntı yaşamıyorum. Sağa yatmaya alışkın oldugum için sola yatınca uyuşma geliyor. Onun dışında bir rahatsızlığım yok. Plasentada kireçlenme başlangıcı varmış o biraz endişelendirdi ama amniyon sıvısı, bebek hareket ve mimiklerinin normal oldugunu söyledi doktorum.
Lepiska21 Sevvals23 Selam canım bende aynı senin gibiyim ama tek tarafıma yatamıyorum bazen sağa da yatıyorum ama uyandığımda sırtüstü buluyorum kendimi hep korkuyorum bişe olacak diye 😓
Mehtapakgl Sevvals23 bende şubatta 29+4 üm. Covitten bende korkuyorum. Annenler taa hataydan gelecekler kızkardeşimle. Her telefonda elli kere tembihliyorum. Çift maske takın siperlik alın, yanıma gelmeden 15 gün kendinizi karantinaya alın. Allahaısmarladık bırakmayın kimseye diye. Rabbim korusun. Valla erken doğum riskim var şubat 1 e kadar doğururum herhalde 37+1 olcam rabbim nasip ederse. Burçlara birazda olsa inanırım. Ama ben hiç uymam kendiminkine
Sevvals23 Lepiska21 evet evet aynen bana da annem dedi hani damarlarda felan kopma olur diye çok sık yatma sağa ve düz şekilde. Artık zorlayacağız bi 8 hqftq kadar
Mehtapakgl Sevvals23 hangi birini sayayım bacım 😁😁😁😁 Bebek iri ben minyon tipliyim Bebeğe giden sağ damarda ve plesantada direnç var kan akışında. Tansiyon Gebelik şekeri Tiroit Valla daha doktor bir kaç bişi daha dedi ama aklımda tutamıyorum. Hedefim 37 e kadar gelebilmek.
Lepiska21 Sevvals23 Napalım bebişlerimiz için değer dayanıcaz bi 8 hafta daha Allah yardımcımız olsun hepimizin