Sevvals23 Şubatta doğum yapacak anneler, korkularınız, endişeleriniz neler? Mesela ben covidden korkuyorum ve yasaklardan ailem uzakta tek başımızayız. Ve burçlara inanıyor musunuz? 🥰☺️🎉
261018 Sevvals23 benimde nasip olursa dogumum şubatta canım 😅 bu ara ayrı bi heyecan hafiften de korona ve doğum korkusu var. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
askvehuzurum Sevvals23 ben 30+5im ocak sonu şubat başı görünüyor. Ben bir an önce gelsin istiyorum.. Benim kayınvalidem yarım saat uzaklıkta yine gelmiyorlar 😔trk geçirecem xaten başında çok çektim allah yardıö etti sonundada çektim allah yarfım eder eşim yanımda sağolsun o yeter bana
minik_kalbim Sevvals23 😅ayni ben gibisin ailemdem uzakta yaşiyorum dogumuma yakin sevdiklerimin doktorumun yada benim covid olmaktan cok korkuyorum burclarada cok inaniyorum ama sadece kişilik olarak benim dogumda mart 2 balik mi olcak bebeginiz
Nesrincente Sevvals23 benımde subat ben dogumdan cok korkuyorum ya nasıl olacak ne olacak bı sıkıntı olacak mı ay kafamda deli sorular
Sevvals23 261018 kesinlikle öyle, korkutucu bir süreç ama bebişlerimiz bize güç verecek😍 güzel çok şükür ama şuan aşırı mide yanması problemi yaşıyorum 28+3 deyiz sizin nasıl bu durumlar ? 😔☺️
261018 Sevvals23 tabiki onun hareket etmesi bile içimi eritiyor 😅😍 benimde mide yanması ve omurgamın başlangıcında kemik ağrısı oluyor bu ara belime vuruyor hatta 27+4 olduk bizde
Sevvals23 askvehuzurum hadi ya , çok üzücü 😢 ama Allah güç kuvvet verir sen dert etme 🙏 aynen öyle eş çok önemli onlar yanımızda oldukça yıkılmak yok bizde ilerde ona göre muamele gösteririz böyle insanlara zaten 😤
Sevvals23 261018 çok güzel duygular ya gerçekten🥰 evet birde ben çalışıyorum İnan bel ağrısından canım çıkıyor evde olanlar benim yerime de dinlensinler 😀
Sevvals23 minik_kalbim siz nerede oturuyorsunuz? Gerçekten öyle ancak yaşayanlar bilir bu duyguyu korkuyu 😭 bizim içinde 23 Şubat diyorlar ama oda kova ile balık arasında mı kalıyor bilemedim balık olan yeğenim var çok usluydu bebekken ama bizimkiler nasıl olur bilemedim 🤷♀️ 🙈😹😹
Sevvals23 Nesrincente heheheh kim korkmuyor ki 😩 ama düşünmemeye çalış güzel olacak de bol bol dua et 🙏 aslında bende düşünüyorum ara ara hani nasıl su geldiğinde hastaneye gideceğiz ya da nasıl normal doğum başlar ya da sezeryan? Hani ne kadar okusak da araştırsak da boş aslında hepsi kısmet işi 😊🥳
Deniz47 Sevvals23 benimde dogumum şubata korktuğum şey doğum ve bu hastalikta avutuyorum kendimi ama korkuyorum ve bi çekingenlikte var
Sevvals23 Deniz47 aynen öyle eminim ki hepimizde bu korkular mevcut ama dediğin gibi avutucaz kendimizi 😔 ve yasaklar geldi hafta sonu da kontrolüm var mesela nasıl yapıcam bilemiyorum hele de doğum zamanımız full yasaklara gelirse artık Allah Kerim 😭🥰
Selimegzoglu Sevvals23 benim 15 şubatta görünüyor tabiki bilemeyiz ben Doğumdan biraz korkuyorum çok bi korkum yok doktoruma çok güveniyorum zaten şöyle normal Doğumda vücut kendiliğinden harekete geçiyor senin yapman gereken sakin olmak 😊 bende kendim bakacağım corona var kimse gelmeyecek inşallah herşey planladığımız gibi olsun
Sevvals23 Selimegzoglu dimi aynen katılıyorum ☝️ Amin inşallah öyle olur bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da aynı şekilde bizde başka kimseye gerek yok zaten 😍🎉🎊
Yeni13 Sevvals23 benimde 27 Şubat görünüyor ailem uzak yasaklar olmazsa annem gelecek bir hafta çok kötü sırt ağrısı çektim 2 gündür iyiyiz çok şükür doğumdan korkuyorum 🙈 bakalım nasıl olacak oğluşum balık Burcu olacak inşallah çok duygusal ağlayan bir bebek olmaz 😄😄
Sevvals23 Yeni13 hahahha ay evet balıklar biraz narin ama korkma bebekken çok ağlamıyorlar da çok nazlı oluyorlar 🙈😹 şimdi nasıl geçti mi ağrılar? Benimde ağrıyor ya 😢 aminnnn amin uslu çocuklar olurlar inşallah 🙈😹😍🎉
Dygu21 Yeni13 benimde 26 şubata geliyor ama dr la konuşup gelişimi tamamlanmış olursa 10 şubata çekmek istiyorum 🙏babasnın doğum gününe
minik_kalbim Sevvals23 konyada oturuyorum ben.Baliklar akilli olur ama bilemiyorum oğlan cocugu balik olunca nasil olur 🥰
Dnmzbrcu Şubat 12 görünüyor, kafası bir hafta önden gidiyor sezeryan olabilir dedi şuan tek endişem bu 😔 Sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum 👶🏼
Sevvals23 Dnmzbrcu hadi yaaa 😔 olsun en hayırlısı neyse o olsun hiç sıkma canını demekki hayırlısı buymuş de şükret zaten onun kokusunu duyunca herşeyi unutacağız 🙈🥰🎊🥳
Seherkaraca Dnmzbrcu bizimde 12 şubat ☺️ kafası benimkininde önde gidiyor bakalım nasıl olacak doğumumuz
Hira_meyren Dnmzbrcu benimde 12 Şubat gozukuyor sezeryan olduğum icim biraz erken olabilir benim bebekete gelişim geriliği var iki hafta sonradan geliyor Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin
Nesrincente Sevvals23 oyle de insan dusunmeden yapamıyor gunde ıyıce yaklasınca 😊😊 aynen ne olacak nasıl gelısecek Vala nasıp artık ne olacağı Bılınmez umarım kolay dogumlarımız olur 🙏🙏🙏