Gulsen4224 HaleErhan 19+4 cnm 16 da gittim bacaklarıyla kapatmıştı ama %80 kız demişti doktorum bugün gittim değişmesi kızım olucak inşallah bazı bebekler gösteriyor erkek ise kesin gösterir ama kız bebekler zorluyor bezen 🤭😂🥰
HaleErhan Gulsen4224 inşallaah bende öğrenirim cuma günü gösterirse 😍rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı 🤲
Gulsen4224 HaleErhan ilk olunca öyle olur cnm gün gün sayarsın herşeye merak bide bilmeyince düşün dur ikinciye tecrübe kazanıyorum ama annesi🥰😘
Happymother3 Deryayurt kontrolum var buyuk ıhtımal bır tahmınde bulunur gıbı 12. Hafta olacak cunku tam cok heyecanlıyım
34_21_23 Deryayurt inanmıyorum minnoş kulakları bile ben Burdayım diyo Maşallah ☺️ Hatırladığım kadarıyla seninde benim gibi geç döllenmeydi ama bebiş burda baya büyümüş. Galiba seninde farkı kapatıyor bende her gittiğim de uygulamadan fazla çıkıyor haftası. Geç döllenmede büyüdükçe arayı kapatır biraz derlerdi inanmazdım ☺️
Deryayurt 34_21_23 maşallah hafızana evet canım doğru hatırladın 🤗 dedigin gbi bugün gittigimde uygulamaya göre 11+5im ama 13+3 dedi doktor galiba farkı kapatıyor yavas yavas ikili tarama yaptırdım bugün senn kaç haftalık oldun
MrvCgn Kizlar kusura bakmayin konudan cok alakasiz ama yardimci olursaniz sevinirim son adet tarihim 4 ekim ve buna gore 8 haftaligim ama bugun doktor 6 haftalik dedi ultrasona goremi hareket etmeliyim burdan nasil guncelleyebilirim?
Deryayurt MrvCgn canım muhtemelen seninde benim gibi geç döllenme bana doktor adet tarihimi değiştirip yeni bi tarih söylemisti bende burayı öyle degistirdim sonra sen şuan ultrason daki haftayi takip et bidaha doktora gittigindede durumu anlat ki ona göre bi tarih belirler doktorun
Brfutryaki MrvCgn canım benimde öyle geç döllenme oldu benimde 2 ağustostu adetim 12 ağustos olarak tarih verdi doktorum yani bebeğin haftasına göre
34_21_23 Deryayurt foton varya ordan aklımda kalmış ☺️ Maşallah canım benimde en son gittiğim de 9+5 olması lazımdı doktor 10+6 dedi. Şuan 12+4 Daha gitmedim 2 gün sonra gidecem bakalım neler olmuş 😊