Glitter bulutunannesi yani bazen kalabalik bazen rahat oluyor. Ama 182den randevulu gidince daha rahat. Bir de ben isim nedeniyle Ankaradaki hemen hemen her hastanenin dogumhanesi olmasa da ameliyathanesini gordugum icin Gatayi tercih ettim. Doktorlar da cok kibardi ama ilgilenme sureleri biraz kisa
Glitter bulutunannesi ben ilk isten gidince Ilhami bey denk geldi asiri kibardi. Ikinci kan testlerimde yinr is yerinden izin alamadigimdan o gunku bayan bir doktora gorundum o da ilgiliydi adini bilmiyorum. Simdi 12. Hafta icin Bugra Coskun dan randevu aldim
Glitter Ozlemtem ahh oncesinde medikal sektordeydim ve ameliyathanelerdeydi isim bu yuzden ameliyathanelerle ilgili bilgim var
Ozlemtem Glitter sizi Allah gönderdi o zaman bize 😊 Peki Lokman hekim AKAY hastanesi hakkında bilginiz var mıdır
Glitter Ozlemtem Lokman Hekim oldugundan beri hic gitmedim ama Akay hastanesi iken oldukca temiz ve duzgun bir ameliyathanesi vardi, dedigim gibi dogumhaneleri bilmiyorum. Zaten Ankara'da genel olarak ozel hastane ameliyathanelerinde cok cok ozenliler.