B-F-K-12 Benim ilk hamileliğim ve 16 günüm kaldı Rabbim’in izni ile 16 gün sonra kucağımıza alacağız inşallah ve çok heyecanlıyımmmm ☺️☺️🥰🥰🥰
M3ltm B-F-K-12 oo maşallah sizin bitmiş bizim daha 123 günümüz var daha çok yolumuz var prensesimle ☺️
B-F-K-12 Halimer Normal Doğum istiyorum doktorumuz dA daha bir şey demedi sadece normal olmaması İçin bir sıkıntı görünmüyor dedi senin nasıl ???
Lionss Son 18 İkiz Şuanda 34+2 doktorum erken mi tarih verdi acaba 🧐 hem çıksınlar istiyorum hem korkuyorum 😁
khrmnozg Son 10 gün 😍 ama ben hiç bi belirti falan hissetmiyorum çok sabırsızım artık alsaydım kollarıma miniğimi 🐣
B-F-K-12 khrmnozg benim civcivde çıkmaya niyeti Yok sanırım fıngır fıngır oynuyor vallaha maşallah 🧿🥰🥰
Inci20192021 B-F-K-12 uygulamaya göre 51 gün ama sezeryan olcagi icin 41-44 gün🥰🙏. Insallah saglikla vaktinde gelir yavrularimiz🙏🙏🙏🐣
B-F-K-12 Inci20192021 Amin Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olsun 🙏🤲🥰🥰
Lionss B-F-K-12 heyecanlı komik geliyor herşey iki tane evde daha şimdiden güldürüyorlar rabbim yüzlerini görmeyi nasip etsin çok az kaldı isteyen herkese nasip etsin Allah ☺️
khrmnozg B-F-K-12 benimde içerde kıpır kıpır bir sağa bir sola oynuyor ama o kadar akşamları biraz değişik şeyler hissediyorum doğurcam sanıyorum sabaha hiç bişey yok 😂
123alpseda B-F-K-12 ne mutlu size bitmiş darısı başımıza benim daha 143 sezeryan olsa 130 gün çok daha 😅
B-F-K-12 123alpseda çooookkk varmış daha ya bakıyorum geriye nasıl geçmiş günler 😅😅 Rabbimi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
B-F-K-12 khrmnozg Benimkide bütün gün aktif maşallah hiç yorulmuyor sanırım geceleri bu saatler daha çok aktif şuan bile zıp zıp benimde çok hoşuma gidiyor 🥰🥰😁☺️