Betzm Postalarımı bilen bilir kasılmalardan dolayı doktor artık alalım beklemenin mantıgı yok dedi bende yoruldum kabul ettim dua edin bebegim küveze girmesin ne olur😥😥😥
Yldz3 Betzm Allahım yardımcın olsun canım benim inşAllah alınmaz sağ Salim kavuşursunuz 🤲❤️ Canım benim de kasılmalarım var sizin ki çok mu oluyordu ?
birtosbikannesi Betzm rabbim yar ve yardimcin olsun allahim evladindan ayirmasin sag saglim kucagina almayi nasip etsin insaallah umutlu ol umut etmek allahtandir haftan cok kücük degil dualarim seninle 🤲🏻
Mina01 Betzm bebeğin gelişim olarak nasıl kilosu falan minyon küçük değilse küvete girmez korkma canm geçmiş olsun rabbim sağlık versin ikinize de
Gizemmm94 Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al inşAllah bebeğini kucağına 🤲🏻 Ah o kasılmalar.. 31+5im ve nst de erken doğum riskim olduğu en kötü ihtimalle 35. Haftaya kadar durması gerektiğini söylediler inşAllah bir aksilik olmaz dediler banada
Yldz3 Betzm benim ntsye bağlayan kadın kasılmamın olduğunu söyledi bende hissediyorum canım karnım sertleşiyor ağrı giriyor sancı yalancı sancıdır diye düşünüyorum ama
Gizemmm94 BAS123 sanki bebek toplanıyor gibi bir yere sertleşiyor bir süre sonra gevşiyor aynı yer canım benim bu şekilde oldu
Gokilay07 Gizemmm94 benim surekli oluyor o 31.haftamdayim kasılma öyle birseymiymis 😱 oek8 bu nstyi neye gore yapiyolar bende haftaya kontrole gidicem biz ne dersek yapiyolar
BAS123 Gizemmm94 arada benimde oluyor ama acı sancı olmuyor sadece kısa süreliğine sertleşip iniyor hep olan bişey değil yinede tehlikeli mi acaba
Betulll11 Betzm Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Benim de kasılmalarım var 6-7 haftadır. 35. Haftadayım inşallah bekleriz biraz daha.
Gizemmm94 Gokilay07 32. Haftadan itibaren alıyorlar zaten canım düzenli biraz kasılmam var benim deyince bakalım dediler nst ye öyle aldılar beni erken gerçi çokta erken değil 31+4tüm dün
Aydabdullah Betzm korkma canim Allahin izni ile birsey olmaz benim oglum35+2 de dogdu Alhamdoulillah hicbir saglik sorunu olmadi kuveze ilk basta koyabilirler tedbir amacli birde malum havalarda soguk