ElifOkay Havvaoz Var canım ben ilk aylarda su bile içemiyordum 58 hamile kaldım kusa kusa 53 kg düştüm sonra yoparladım şuan 72 kg 34 haftamdayım 🤗🌺
Ayseguldt Havvaoz been 57 kiloydum 8 kilo verdim suan 6. Ayımdayım 53 kiloyum bakalım alıyoruz yavas yavas
Zeyyno_ Havvaoz Mide bulantım olduğu dönemlerde hep yatmak istiodum cnm iştahm olursa zorlayıp yoğurt yiyebiliodm sadece ama kilo kaybım çok olmadı sorlayıp yedğm için
Nuray23 Havvaoz ben kilo vermistim halsiz dusmustum baya mide bulantisi gecince kilo aldim cok sukur iyiyim. Darisi size olsun insallah sadece sabretceksiniz baska caresi yok. Ne yemek yeniyor ne su iciliyor zor bi donem umarim kisa surer 😊
Zerrinakarsu Kusmaktan kilo veren 5. Ay içerisinde olmasına rağmen ilk hamile kaldığı kiloya henüz ulaşan bir ben varım 😊
Oznuryener19 Zerrinakarsu Bir siz mı varsınız 🤣 bende aynı durumdayım 47 ile hamile kaldım 43 e düştüm 5. Ayıma yeni girdim ve ancak 47 kilo olabildim tekrardan 🤣 ve son 3 haftada aldım tekrardan kiloları 😊😊
kubraa95 Havvaoz ben kızıma hamileyken 7.haftada başlamış 20.haftada bitmişti 5 kilo vermiştim 58kilodan 53e dusmustum
Zerrinakarsu Oznuryener19 bir ben varım derken tek olduğum anlamında değildi, muhakkak bir çok kadın aynı durumdayızdır 🙄😊
aslii78- Havvaoz 58kiloyla başladım mide bulantısından 54 kiloya düştüm şuan başladığım kiloya ulaştım. Mide bulantı hapı prilam kullandım ve büyük bi faydasını gördüm
ipekk96 Havvaoz 10 haftalık hamileyim 4kilo verdim kusma da cok yok ama iştahsızlık var ondan heralde