havvaslan2907 Arkadaşlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim fakat dün kasıklarım da bi ağrı hissettim sanki yırtılıyormuş gibi sizce normal mi
Fatosef havvaslan2907 bende 8 haftaligim ve suan adet ağrısı gibi cok yoğun kasık ağrılarım var. Normalmiş sanırım yerleşme olduğu için
Berfin2121 Fatosef canım hamileligin ilk haftalarında adet sancısı normal degil benimde öyleydi normal diyip ihmal etik gelişim geriligi varmiş kürtaj oldum seni korkutmak istemiyorum
havvaslan2907 Berfin2121 bende de çok fazla adet ağrısı oluyordu doktor normal dedi fakat her gittiğimizde sağlıklı diyor bebek için
Berfin2121 havvaslan2907 kişiden kişiye deyişıyır ama genelde hamileligin 4 haftadan sonraki aylar normal degil dogum yaparken bile ilk adet sancısı gibi başlar sonrası şidetlenir (demiyorum çok cidi bişeydir sadece bu tur şeylerde ihmal etmeyin ) benim ihmalim yonucu bebegimi kaybetim
ftmftmb Doktoruna bir danış ama adet zamanına denk gelince ve gaz olunca ağrı olması normal önemli olan süreklilik arz etmemesi ve katlanamayacak şekilde olmamasi, doktoruna danış mutlaka ama içini ferah tut benim de oluyor bazen