010604 Bgm_61 yaptırsın boşver kullanmak istemezsen kullanma. Yün yorganı ilerleyen yaşlarda belki kullanır ama. Pamuk yorgana nazaran yün yorganın daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar
1prensesgeliyor Bgm_61 sanslisin en azindan yapiyor benim 3. Gebeligim hic birsey yapmadi. Altin bile takmadi gitti kizina takti ama. Hatta gecen gün battaniyesini sen al dedim. Ince var ama kalin yok dedim. Duymamazlik geldi. Bari eline örgü başla dedim öremem dedi. Onu geçtim bana eskimi eski yipranmismi yipranmis bebek yastık yüzü getirdi. Aglasammi gülsemmi bilemedim. Elime almadim ama surat astim . Gittikten sonrada esimle tartıştık bunu getirmiş diye.maddi durumuda cok cok iyi hem esi hem kendi emekli. Anlam veremiyorum gercekten sonrada kucaklarina alip seviyorlar
minik_kalbim Ipek0z yani gercekten inanilir gibi degil benim kayonvalidemde hep sey diyordu düşük riskim varken rızki varsa dogar yoksa da ne yapsan bos derdi bu bile cok zoruma giderdi en son dedim anne olumsuz yanini söyleme lutfen diye
Rahnur Nurgul1 aynen benimkide öyle ki annemin aldıklarını da görüyor çok şükür herseyini aldı neredeyse zaten ama hâlâ sürekli kiz annesi yapar diyor işin ilginç yani kendi kızlarına da almamış olması
dermus Bgm_61 koyun yunu benim annemde yaptiriyor aslinda saglik acisinda onlar iyi. Hazir yorgan olarak pamuk olarak alacagim ama koyun yunundende olacak. Bende yun yorganda yatarim onun konforu baskasinda yok :) kaynanam bisey almadi hevesi vardir illaki ama cikip alicak bir kadin degil, zaten istememde kendini yormasini. Aksine annemde durmuyo herseyini dizdi neyseki annemin zevki cok iyidir benim zevkimide bilir allah razi olsun herseyi cok guzel oldu.
CnsuSert Kızlar ya benim anlamadığım konu şu neden kaynanalardan hep bi beklenti oluyor. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Lafım kimseye değil ortaya söylüyorum yani. Neticede torunu ister yapsın ister yapmasın. Yapmayınca lafı oluyor yapınca beğenilmiyor. Bırakın isteyen istediğini yapsın kullanıp kullanmamak bize kalmış bişey zaten.
HilalKarakas01 urazaslan bende aynı daha bir şeyini görmedim almaz zaten de yelek falan işlemiş o kadar zaten bir şey almasını da beklemiyorum açıkçası 😒
HilalKarakas01 urazaslan kaynanaların hepsi aynı değil işte bazıları hastane çıkışına kadar alıyor bizimkide masraf para gider diye almaz 🤦🏻♀️ Aman uzak olsun yeter shshshshs 🤷♀️😅
Elmaveannesi Bgm_61 canim sükret ki biseyler yapiyor çabalıyor. Benim kayinvalidem 2 tane yelek verdi onlarida kermesten almış 😑
Berfinnnzeynep Buketkucuk Bgm_61 olsun gene yapıyo ona şükür ben benimkisine bi paket bez al dursun dedim onu bile almadı 😂hiçbişey almıyo sadece alırız herseyini yaparız diyo doğuma kaldı bikac gün o hala yapcak
annepanda Bgm_61 benim kayinvalidemde aliyor sağolsun. Ben aldıklarina teşekkur ediyorum. Ne anneler var birsey almayi birak eziyet ediyorlar. Kaynanam dusuncelidir. Bana sorar nasil alayim ne alayim diye. O yuzden sorun yasamiyorum. Bir tek esimin ve gorumcemin bebeklik anne bebek nevresimini vermek istedi. Birde havlulari 35 yıllık havlu ipi kalmamıs neredeyse. Dedim anne benim ceyizimde ozel gun kullanilmak için pikelerim var ve bebegim kız bunlar mavi dantelli. sizde kalsin geldikce burada da lazım olacak. Kirmadan soylemeye çalıştım. Eşimin 1 kundağıni kendimin 1 kundağini alcam annemlerden hatıra olarak o kadar.
Seher24 Bgm_61 seninki yine yaptırıyor birşeyler bizimkinin çorabı nasip olmadı daha çocuk 3 yaşına girdi 😂
hazal86_ Bgm_61 Yaptırmaz mı? Çok güzel yenidoğan kıyafetler almış, yastık kılıfları ve elde örme battaniyeler. Her aldıgını da begendım, zevkli seçimleri. Kötü olsa da severdim, hiç yapmayan babaanneler var, düşünmüş almış sağ olsun. 🤲😊
Deniz1634 Valla bizim babaannemiz ilk ogrendiginde bakmaya başladı ben frenliyorum anne yapma şimdi birşey bekle biraz diye hele cinsiyetimiz belli olduğundan beri hırkalar elbiseler yelekler şapkalar oruyoda oruyo maşallah diyim elinde olsa hicbirseyini bize bırakmaz eminim ama durumu uygun olsa yani olsun Allah razı olsun dusunuyo oruyo maşallah diyim tekrar en adisinide olsa yapsın alsın oda hevesleniyo bende memnuniyetle kullanırım hem gönlü olur hem mutlu olur torun bu daha iyilerini yapmak isterler diye düşünüyorum. Hem koyun yünü çok sağlıklı üstüne ortmesen altina şer çocuk çok rahat eder emin ol. Sorarsada anne çok güzel sıcak tutuyo üşümesin diye serdim altına deyiver gönlü olsun. Büyüktür hoş tut ki eşinde seni ve senin aileni hoş tutsun.
Tugcek33 Bgm_61 babaannemiz aynı zamanda anneannede olacak😂 daha küçüğüz ama cinsiyetimiz belli olsun heralde🙄 sonuçta oğluna senin çocukların benim soy adımı taşıyacak demekle olmuyor dimi😉 (gelin hanım merakla ve heyecanla bekliyordu🤔🤪)