Yorumuma gülen cok oldu
😂😂
İşin şakası bir yana, görüşmüyordum ben, hamile oldugumu ögrendikten sonra 8 ay boyunca oglunu dahi aramadı telefonlarını açmadı ortada hiç bir sebep yokken beni dölledi diye küstü herhalde 😂😂
dogum yaklaştı ya bir anda cat kapı geldi smdi 2 günde 1 arıyor ama ne yapsa nafile kendisine bireysel saygım ve sevgim yok.
Kendisini bir tek su konuda hep takdir ederim, adam gibi bir erkek evladı yetiştirmiş, eşim kadına saygılı, kadını eşit gören, ev işlerine yardım eden, merhametli anlayışlı bir erkek. Ve annesinin yetiştirme seklinin cok etkili düşünüyorum.
Zaten 75 yasında, ana ogul araları kötü olsun istemedigim için ve güzel evlat yetiştirdiği için eşimi incitmemek adına ses etmiyorum.
Bana verip verebileceği en güzel hediyeyi vermiş, hiç bir ihtiyacım da yok her şeyin en iyisini en güzelini yaptım cok sükür ama insan bir ihtiyacın var mı sorusunu sırf değer verildigini hissetmek için duymak istiyor bence.
Yoksa alıp edilenler hikaye benim için, bir candan kızım demesine maddi hiç bir şeyi değişmezdim. Çünkü evliliğimin tek kusuru ailesi.
Bir kere bile kızım deyişini duymadım, ben de kendisine x hanım diyorum zaten.
Ana ogul iyi olsunlar da başka bişi istemiyorum.
Dolmusum içimi döktüm 😂😂