aezgi Bilindik seyler dısında muz kaşar gibi baska bebeğe ne kilo aldırır acaba denediğiniz etkisini gördüğünüz ne var
Omrgzmglr aezgi tatlı yendiğim haftalar bebek çok kilo alıyor canım gecen hafta çok yedim 500 gram almış 2500 kg olmuş 34+3 üm bnde
91ARIN91ASK aezgi ben süt ve muz çok tüketiyordum bebek önde gidiyor diye bırak dedi bana yemeyi muzu pekmeze bandım yedim sürekli süt çok fazla içiyordum şimdi azalttım
Bersa-0509 Kırmızı et, ıspanak, ceviz, badem, tahin, pekmez tüketebilirsin canım bunlar bebek üzerinde kilo aldırmaya baya etkili 🙏😍
aezgi Bersa-0509 hepsini yiyorummm aslında bakalım insallah alır bende 8’kilo aldım sadece annenin kilosuyla bebeğin kilosunun bi etkisi varmı ki acaba😷
Bersa-0509 aezgi annenin kilo alımı çoksa bebek almaz diyorlar ama ne gibi doğruluk payı var bilemiyorum canım 😑 ben 38 haftalık hamileyim 9 kilo aldım ve bebeğim 4 kiloya yakın 🤔
Halimer tugbayadas yani şöyle kahvaltıdan ekmegin ucuna banıyordum bi kaç dfa öyle tıka basa değil tabi ama şeyde yapabilirsin bi kaşık ye ta da direk günde
Bersa-0509 aezgi valla ekstra kilo alsin diye ugrasmadim canim hic 🤗 simdi normal dogum zor olur endişesi icindeyim keske o kadar almasaydi 😑
Tugba78 Benimde erken dogum riskim var su an hastahanede yatiyorum daha 24.haftadayim. ailemde uzakda baska bi sehirde yatiyorum bende dusunuyorum kara kara ne yesem ne yapsam die hastahane sartlarinda her istedigimi alamiyorum bulamiyorum ev yemegi gibi olmuyo ev rahatligi gibi degil 😫
aezgi Tugba78 canım benimm kendini strese sokma sakın hastane en güvelinilir yer bende cerez cok aldırıyor duydum ceviz antep fıstığı badem kaju ceviz her gün yiyorum ben ama diğerlerine baslıcam süt hic icmezdim süt icemeye baslıcam sende hastanede ekstra bunları yapabilirsin
Eminecengilukuslu aezgi havuç fazla tüketmeyin ama a vitamini içeriyor onun fazlası zarar verebilir muz ceviz süt pekmez gibi şeyler yiyin hamur işine yüklenmeyin bebeğe kilo aldıralım derken kendimizde fazla alırız
aezgi Eminecengilukuslu evet canım yok hamur işi cok yemiyorum zaten vitaminli seyler tüketceğim bol bol 👏🏽