Patataaylin Kızlar bugün sigil için doktora gittim araştırmaya genital sigil bu dedi gazlama işlemi yapicaz dedi bende korktum çıktım 😢 persembe kendi doktoruma gidicem ona danışmadan da kalkışmak istemedim 😳😳 cok korktum
91ARIN91ASK Patataaylin bu siğili arkadaşımda olmuştu eşinden geçmiş bir kaç tane çıkmış o kesmiş çekip çekip kopartmış doktor kocasına lazer ile yakılması gerekiyor demiş ilişki vs yasaklamış kadına rahim ağzı kanseri yapar demiş arkadaşımda korkuyor doktora gitmeye
Patataaylin Ftmm 18+1 şu an zaten panik atagim var gazlama falan deyince daha once başıma da gelmedi cok korktum canım çaresiz hissediyorum kendimi ya
Ftmm 24+4 haftalık yazan kısımda anne ile ilgili olan bilgide bugun sigil konusunu anlatmıs resim nasıl yukleyecegım sana atayım
Patataaylin Ftmm ay nolur at 😒 doktor dedi ki hamile olmasan pandemi var bitince gel derim de hamilesin sorun çıkmasın dedi. Demek ki çok da sıkıntı değildir diyr düşünüyorum böyle dediğine göre 😢
Patataaylin Ftmm bak burda da beklenebilir diyor ben kendi doktoruma bi sorayım belki de oda doğumdan sonra dicek
Ftmm Patataaylin dogumdan sonra kendiliğinden de gidebilir en iyisi korkma ama doktoruna da gşt canım
Patataaylin Ftmm çok cok teşekkür ederim 😊 içimi gercekten de rahatlattin inşallah dediğimiz gibi olur Allah razı olsun 😍
Patataaylin 91ARIN91ASK kesip koparmak mi 😒😒😒 dokunmuyorum bile iç camasirimi utu yapıp giyiyorum pamuklu kullanıyorum bakalım perşembe günü doktorum ne dicek 😓
91ARIN91ASK Patataaylin o öyle yapmış ben bilmiyorum kendi anlattı ben ağzı açık dinledim acımıyor dedi bir kaç tane olduğunu söyledi