Eylul2018 Yldz3 neden öyle hissediyorsun peki ? Bende hep erken gelecek miş gibi hissediyorum çok aşırı hareketli hiç durmuyor
Yldz3 Eylul2018 içime öyle doğuyor canım sanki 2 3 haftaya doğacak gibi korkumdan herşeyi hazırladım birde kasılmam var benim
Lebis6 Mom092 biz seninle aynıyız 33+3 😬 bakalım hangimizin kuzusu önce gelmeyi tercih edecek yada son güne kadar bekleyecekler mi 😅😂
Snszasla Yasemin2344 33+5 olduk 🙊 13 Ocak görünüyor 40 haftamız dolarsa ama bakalım bence daha erken gelecek 🤭 sanki 4 hafta filan kalmış gibi hissediyorum 🐣💙
Tkn123 Snszasla tarihlerimiz ayni bizde 33+5 olduk sizin cinsiyet ne bende nedense erken gelicek gibi hissediyorum galiba biran önce kavuşmak istedimiz için 🙂
Azizesoran Yasemin2344 10 ocak dediler canım. Bugün 34+2 yiz kontrole gittik. 2400 kg 46 cm olmuşuz. 🥰
Azizesoran Minikbebisim Benimdeeee aynı gün. Bize de şimdilik 10 ocak diyorlar. Kaç kilo kaç cm olmuş onu da yazar mısın🥰
Minikbebisim Azizesoran sende mi bugün kontrole gittin canım 😁 benimde 2600 kg 45-46 cm dedi Aralık sonu Ocak başı gelir inşallah dedi bende şeker çıkıyor arada 10 ocağı beklemez dedi 🤗
Azizesoran Minikbebisim Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰🤲🏻 Bana şu zaman doğar gibi bişey demedi. Bakalım ilerleyen zamanlarda belli olacak inşallah
Inci20192021 Yasemin2344 32+5 haftalik 21 ocak ama sezeryan olcagi icin 12-14 ocak olcak galiba. Saglikla vaktinde gelsin insallah yavrularimiz 🙏🙏🙏