Betulmtn Aslında adet günüm yarın. Ama bugün çok midem bulanıyor. O yüzden test yaptım. 10 dk sonra kırmızı değildi ama hayalet Bi çizgi var bu ne demek oluyor ki 🤔
Halide_zehra Betulmtn birinci çizgi belirgin 2. Çizgi hafif silik gibi görünüyorsa pozitif ☺️Değerleriniz henüz tam yükselmediği için öyle oluyor
Tugce28 Betulmtn erken gebelik testinde hayalet falan değil kıpkırmızı çıkıyor canım silik falan yanıltıyot insanı hamileysen direk çıkıyor zaten
Ipek0z Betulmtn arama motoruna hızlıresimyükle yaz çıkan sayfalardan birinden yükleyebilirsin o seni yönlendiriyor zaten
afrasil Betulmtn beyaz çizgi ne anlama geliyor bilmiyorum gecersiz sayılıyor galiba testini yenile canım
flowers Betulmtn canim bu beyaz bir çizgi cok hafifte olsa pembe olmasi gerekir testi tekrarlamani tavsiye ederim
Halide_zehra Betulmtn şu an negatif görünüyor en doğru sonuç için adetinin üstünden bi hafta geçerse o zaman yapmalısın
flowers Betulmtn tekrardan alip yapi ve ilk bes dk icinde cikan sonucu dikkate alin yada kafanizi karıştırmayın adet gecince kan verin🙋🏻♀️
Halide_zehra Betulmtn erken yapınca insanın böyle durumlar karşısında morali bozuluyor en iyisi adet gecikmesini beklemek. Biliyorum günler çok zor geçiyor ama sabırlı olmak lazım 💐
Sisi Betulmtn canım ilk hamileliğimde adete 3 güm kala yaptığım testte aynı böyle olmuştu sana yemin ederim 🙈 şuan kendi testi mi görmüş gibi oldum. Yarın sabah birdaha test yap bakalım inşallah gebelik vardır
Betulmtn Sisi yaaa gerçekten miiii ay inşallah 🤲🤲🤲 beyaz da cikmismiydi senin? Test yok elimde yarın sabah ta alamam 😭😭