nilsmother Bez ıslak mendil deterjan ve bakım ürünleri nasıl kızlar kullanan memnun kalan var mı fiyatları da uygun 🤔
L183 nilsmother bez pamuk deterjan hepsini baby me aldık inşallah memnun kalırız inceledim kötü değil bence pahalı ürünlerle neredeyse aynı
Ttugbatrn nilsmother kuzum pişik kremini bilmiyorum da şampuanını bende aldım 10 küsür lira zaten son kullanma tarihi de 2024 dü aldım bende. Onun haricinde alt değiştirme örtüsü ve temizleme pamugu aldım. Sadece ıslak mendilini almadım onu sleepy alıcam
okroya BEnde az önce şampuan pamuk ve alt açma örtüsünü baby me aldım. Şampuanın içeriği temiz mühendisinoğlu sayfasında görmüştüm o yüzden direkt onu aldım.
Ttugbatrn nilsmother aynen kuzum içeriği temiz ama yağı nemlendiricisi ve pişik kremi iyi değilmiş ben onları mustela aldım . Şimdi de biberon temizleyici ve leke cıkarıcıyı düşünüyorum alsam mı diye onlar eksik kaldı diğer markalara da bakıyorum
Mrvalp9218 Bende ilk oglumda pisik kremini kullandim mustela dan daha etkiliydi simdi ikinci hamileligim yenidogan sampuani bebek losyonunu aldim yorumlar cok iyi.