MerveYildirim Haftada basladim hazirlamaya 40 haftalik olduk pasamdan ses yok ama valizini acip acip seviyoruz 😂
YusufEymen Dün hazırladım bende☺🐣35. Haftadayım tam ideal zaman diye düşünüyorum Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin🙏🏻
HanifeOkutan BurcuYce ben de öyle düşündüm valla diyorum o sancı haliyle yerleştirmek zor olmaz hazırladım ayrı ayrı paket yaptım bana ait olan bebeğe ait olan bez ve bakım malzemeleri bi de hemşireye verilecekler diye valize koymak var
BurcuYce HanifeOkutan yok yok olmaz kesinlikle geçen hafta ben yalancı sancı yaşadım hiçbirşeyim hazır değildi o halimle yaptım yetişti de yani hiçbirşey olmadı hazır olduktan sonra valize koymak iş değil yani
Merve77 asiye6 bende 31 girdim ramazn sonuna doğru Insallah esyalarini yikayip tamamen yerlestirim aklima geldikce koyarim diye dusunuyorum
HanifeOkutan BurcuYce önemli olan konacakların hazır ve bir yerde durması çünkü sancı anında ne alırım diye düşünülmez ama olanlar valize konabilir yani
Pelinnn 36 haftalık hamileyim 34 de hazırladım eksik olan birşey olursa da aklıma geldikçe koyuyorum 🤗🤗çünkü 35den sonra inanılmaz bi ağırlık basıyo insana kıpırdayacak birşey yapacak isteğin kalmıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️