Sin Cicek sepetinde philips avent elektrikli göğüs pompası 699 tl, su anki en iyi fiyat.. Philips avent göğüs kalkani, göğüs pedi ve göğüs kremi de hediye geliyor 🌸 https://www.ciceksepeti.com/philips-avent-hediyeli-gelistirilmis-elektronik-gogus-pompasi-kc8507780
Fio_fff Amazon uygulamasında amazon satıcısında 150 tl 30 tl indirim oluyor amazonapp kodu ile. prima premium care de indirim de var.
Oyku-kdgn Trendyolda anne bebek ürünlerinde indirim var ıslak mendil bebek bezi şampuan deterjan vs 😊
Zeynebkubra E bebekte 14-16 Aralık banyo ürünleri bezler emzirme ürünleri ateş ölçerler vs de %15 indirim var
Sin Ebebek’te Korbell bebek bezi çöp kovası 84,99 TL’ye düşmüş, ekimden beri 99 tl’ydi. Son 6 ayın en iyi fiyatı 🧚♀️
-hyt Kızlar çicek sepetinde bebek arabaları var indirimde max bebek astra trio travel sistem bebek arabası aldım heryerde 1350 gibi indirimli fiyat gözüküyor ben 850 tl aldım şimdi inşallah güzeldir kullanan varsa alırım yorum ama yarı fiyatına inmiş aldık iyi cıkar umutuyla 🙏🤷🏻♀️
aysegllys E bebekte korbell bez çöp kovası 84 TL ye düştü son 6 ayın en ucuzu kızlar almak isteyen kaçırmasın. Kokuyu hapsediyormuş. Çok tavsiye edilen bir ürün
MeLy90 Boynerde kelebek indirimi var ve mamaramma markasında harika şeyler var. Dayanamadım kızım için mont aldım 60₺ gibi bir fiyata düşmüştü ve o fiyata bir mont bulmak çok çok zor. Kaçırmayın derim 🥰
EzgiiY E bebekte Baby Plus elektrikli göğüs pompası 260 tl den 220 ye düşmüş bugün indirim de son gün düşünenler değerlendirebilir yorumlar iyi
Ftss E bebekte indirim var kızlar prima premium care ne zamandır bu fiyatta değildi yenidoğan için 1 numara 70 tanesi 60 liraya geliyor ve gümüş kapak düşünen varsa baby Plus ve silverline da indirim var
bebegamin1 Kızlar daha var ama gene de bilgiyi vermek istiyorum e bebekte Şubat ayında da indirim olacakmış e bebekte çalışan bi müşterim söyledi haberiniz olsun daha bebeği küçük olup alış veriş yapamayanlar için güzel fırsat 🌷