Bugleemm minik_kalbim Aynı durumdayım dön dön uyuyamıyorum hep sol tarafa yatmam gerekiyor sağımda az dinleniyim diyorum yine sola dönüyorum rahat edemiyorum sabaha kadar dön dön uyuyamıyorum vallahi yüzüstü uyumayı çok severdim çok özledim 🙄
Elfynsmr minik_kalbim dönüyorum dönerkende kalkıp öyle dönüyorum yattığım yerden zor oluyor çünkü artık dönmesi ya da eşimden destek alıyorum ani hareket yapmamak için
Seval22 minik_kalbim 35 haftalık oldum sola yatınca oğlum çok rahatsız oluyor ittiriyor sürekli 😂 ne sağ ne sol sevmiyor tepiyo hep sırt üstüde ben yatamıyorum uykular haram oldu artık
asliiiiii87 minik_kalbim tabi ki sureklidonuyorum. Bebisler amniyon sıvısınin icinde guvende. Ustune yatmadan Yavas yavas donmekten bir sey olmaz. Ben birde uyurken bacaklarimi yukari cekiyorum, allah esirgesin.
Nssyclk Hem de Nasıl 🤦♀️ Nerdeyse 10 dk’ya bir diğer tarafa dönüyorum. Ne uyku kaldı ne dinlenme. Sabaha karşı ancak uyuyabildiğimi hissediyorum. Uyanınca başım ağrıyor. Sanırım uykusuzluktan.
Byzaoz minik_kalbim bende cokk fazla dönüyorum yatarken soluma yatiyorum. Tam uykuya dalicam bacagim uyusuyor sagima dönüyorum burdada uykuya dalamadan tekrar sol. Sabaha kadar sag sol 😥😥😥 uykumu alamadigim icin gunduzleride tv izlerken uyuyakaliyorum bazen. İnşallah bir zarari yoktur bebegime
Gmzsrcn Valla soldan çok ya sırt üstü ya sağa dönük yatıyorum Rabbim bebişlerimizi korusun isteyerek yada bilerek yapmıyoruz 🙏