Zeynepyrdnkl Merhaba kızlar önceden beri bilinen bir kaç söylem var. Eğer anne kız bebeği olacaksa cirkinlesir erkek bebeği olacaksa güzelleşir diyorlar test edip onaylayan varmı içinizde 😂
esraizmirli Zeynepyrdnkl oğlum olacak Allah izin verirse sivilcem olurdu normalde artık eser yok hafif çillerim vardı onlar bile yok yüzüm fondötenli gibi 😂
Selinn4 Zeynepyrdnkl bnde inanıyorum oğlum olacak inş cok guzellestim yüzüm dolgunlasti keske hrp böyle kalsam😁
Ozge0634 Zeynepyrdnkl oğlum olacak Allah nasip ederse hep sivilceli bi yüzüm vardı önceden de hamile kalır kalmaz sivilceler gitti yüzüm açıldı kaşlarım kirpiklerim çoğaldı oğlandan mı artık bilmiyorum 😃😂
Feyzaaa1 Zeynepyrdnkl benimde kızım olcak eşim kayınvalidem falan hep ya senin cirkinlesmen lazım güzelleşiyorsun diyolar bilemedim :)
Morphi Zeynepyrdnkl ayyyy bende deliriyorum sivilcenin s sini bilmem yuzumun farkli yerlerinde sivilce doldu yaa bi cirkin hissediyorum 🤣 kiz mi oluyomus boyle olunca 🤣
Zeynepyrdnkl Ozge0634 benimde hep temiz bir yüzüm vardı hamile kaldım suratım mayın tarlasına döndü 😂😂
Elfynsmr Zeynepyrdnkl bütün teoremleri çürüttüm ben hep erkek belirtileri vardı yüzüm yok karnım yok yediklerim yok çindi rustu takvimler amaaa kızım olacak inş o yüzden inanmıyorum hiç😁
alininannesiiiii Benimde oğlum olucak herkes güzelleşmisşin diyolar erkek mi diye soranlar oluyor bende işe yaradı bu teori sivilce falan yok çok şükür 😂
esraizmirli Zeynepyrdnkl o haftalarda öyle olması normal sonradan güzelleşti benim cildim belki sizin bebeğiniz kızdır☺️
Zeynepyrdnkl esraizmirli Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin de kız erkek hiç önemli değil ama gönlümden geçen kız tabiki 🙈
esraizmirli Zeynepyrdnkl ay öylr deme olmuyor bak benden örnek al çok kız istiyodum ama rüyamda sürekli erkek bebek görüyodum isim bile veriyodum oğluma kızım olursa adınıda meva koyucaktım hazırdı doktorum sağolsun 10 haftalıkken erkek dedi 😅 tabiki eli ayağı düz olsun rabbim yokluklarını göstermesin
Baobap Zeynepyrdnkl Benim oğlum olacak ve güzelleştin diyorlar ben de ben hep güzeldim diyorum😄 bence uyduruyorlar. İnsan kendini farkeder. Aldığın kiloya göre değişiyor güzelleşmek ya da çirkinleşmek.
Zeynepyrdnkl Baobap Ben henüz alamadım kilo şuan verme aşamasındayım Belkı de verdiğim yemedigim için cirkinlestim🤦
ecemiko Bende herhangi bir değişiklik olmadı 😂 yine aynıyım değişen bir şey yok 😅 bende mi bir anormallik var bilmiyorum 🙄
Zeynepyrdnkl esraizmirli 10 aylıkken mi dedi 🙀değişmedi mi daha sonra nasıl gördü o kadar kısa zamanda 🙀
[silindi] Zeynepyrdnkl yok ya oglum olacak yuzum lekelendi, cirkinlesmedim ama guzellesmedim de. Duz devam ediyorum. Belki de covid ve evde oturmaktandir bilemedim😁