Kdg bu sene 800 TL’ye ben yaptırdım sonra bu doktor herkese ben Ahmet yalınkaya hakkında burada araştırdığımda pimumda araştırdığımda herkese kalpte parlaklık vs. Demiş ve aynı şeyleri bize dedi herkesi o şekilde kandiriyor amniosentez sıvısı almak için zorluyor ve anlıyor amniosentez sıvısını 5.000 TL’ye alırız dedi ve buna bence hiçbir şekilde gerek yok çünkü zaten biz araştırdık başka bir bulgu olmadığı sürece hiçbir şekilde down sendromu hani down sendromu riskini arttırıyormuş herhalde down sendromu olma ihtimali yokmuş çünkü birkaç arkadaşımda oraya gitti onlara da aynı şeyi söylemiş Ahmet yalınkaya bize de aynı şeyi söyledi onların da bebeği sapasağlam doğdu yani bizim bebeğimize dedi onlar da diyor ki kesin bir şey yoktur yani ama neden herkese aynı şeyi söylüyor yani herkesi kandırıyor öyle bir şey çok kötü bir doktor yani nefret ettim boşu boşuna o kadar para veriyorsunuz yani hiç gitmenize gerek yok kendinize başka doktora gidin ya çok kötü bir doktor hastayla iletişimi bile kotu normalde doğuma kadar o parlaklıklar geciyor siz eğer suan gitmisseniz sizede söyledi dimi