Ozge-k Merhaba anneler 🌸 Ben 10 haftalık hamileyim. Sadece folik asit kullanıyorum. Başka birşey kullanmam gerekiyor mu? Beslenmem çok iyi değil. Süt, peynir tüketemiyorum midem almıyor. Sizler takviye için neler kullanıyorsunuz?
istanbul3434 Ozge-k sizin bunyenize uygun en dogru takviyeleri doktorunuz bilir. Kan degerlerine bakilmadan rastgele kullanilacak seylerin faydadan cok zarari olur. Tıbbi sorulari doktorunuza sorun.
istanbul3434 Ozge-k beslenme konusunda da doktorum ilk 3 ay miden ne aliyorsa onu ye demisti, rahat olun bebek 3 aydan sonra sizden beslenmeye baslayacak. Saglikla kucaklayin🙏
alenrenas1 Ozge-k ilk 3,4 ay zaten sadece folik asit kullanılıyor en azından yoğurt tüketin hergün 1 kase bol bol meyve yiyin muz özelikle ilerleyen aylarda zaten doktorunuz de-vit 3 damla veriyor kan için hap verdi birde regenesis max diye takviye ilaç verdi bana İçinde bütün vitaminler var omega 3 dahil
Busra34ybg Ozge-k süt peynir tüketemiyorsan ev yapımı yoğurt ye canım ben öyle yapıyorum vitamin ilaçlarınıda 12. Haftadan sonra doktorun verir zaten 12. Haftaya kadar bende sadece folik asit kullandım
mercimeginanne Ozge-k PREGNOMARİN kullanıyorum. Bazen eczane de olmayınca eltime başka ver diyorum kullandığın içerik bakımından daha zengin diyip aynısını getirtiyor hmn :) tüp bevek doktorum vermişti özeldeki doktorumda değiştirme devam et dedi. Gebelik öncesi başladım kullanmaya hala devam ediyorum