Goncikim Plesenta previa (plesentanın rahme yapışıklığı) olanlar doğumda tamamen mi anestezi aldınız yoksa yarı mı
deniiizz Goncikim ablam plesanta previalı olarak doğum yaptı 32. haftada gece ani başlayan kanama ile hastaneye gitti ve doğuma alındı. Genel anestezi ile özel hastanede oldu doğumu.
Goncikim Suzey hiç doktorunuz bilgi verdi mi bı konuda 🤦🏻♀️ Çünkü bizim doğumumuz farklı olacak biliyorsun❤️
Suzey Goncikim ewt biraz riskli bi ameliyat olucak benim plasenta previa total yani en kötü olan rahim agzı tamamen kapalı sadece bebek için degil anne içinde tehlikeli malesef. Hiç kanamam olmaması lazım hiç bir iş yapmıyorum sadece uzanıyorum
Goncikim Suzey sizin kanamanız oldu mı hiç olduysa kaçıncı haftada oldu 😞 doğumda tamamen mi bayacaklar yoksa yarıdan mı
Arife1903 Benimde aynı rahimi tamamen kapatmış riksli bi doğum olcak ağrılardan dolayı 2 kere hastaneye yattım şuan 32.+3 üm yarın kontorolüm var bakalım günmü vercek
nisanurcanevi Goncikim benim plasenta previa marjinaldi… 16.haftamda yogun kanama ile hastaneye kaldirildim. Hastanede 3 kere kaldim toplam. 21.haftada duzeldi ama previam. İnsallah sizlerinde bir mucize olur ve duzelir cunku riskli baya bende arastirmistim o donem
Goncikim Arife1903 çok geçmiş olsun 🤲 Allahım inşallah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder 🤲🤲🤲🤲🧿🧿
Goncikim Suzey şimdiye kadar Allah’a şükür olmadı 27+1 im 🤲🤲🧿 bende çok korkuyorum allahım yardımcımız olsun hepimizin 🤲🤲😞
Arife1903 Suzey Benimkide. Totel doğum sıkıntılı hiçbir özel hastane devlet hastanesi yapmıyor araştırmadan başka yerde olmuyomuş Allah yardımcımız olsun ama ben çok korkuyorum
Suzey Arife1903 ewt bnm de özel hastanede olmiycak riskli aynı kaderi yaşıyoruz senle inş sonumuz mutlu sonla biter🙏
Goncikim Arife1903 bende 27+1 oldum kanamam olmadı şükürler olsun şimdiye kadar inşallah da olmaz 🤲🤲🤲 doktordan çıkınca bizede haber verin ne diyecek bakalım 😞🤲