Deryaglmser Kızlar merhaba 39 haftalık gebeyim yürüyüş yaptıkça karnımda ağrı hissediyorum sizce yürüyüşlere devam etmeli miyim yoksa dinlenmeli günümü mü beklemeliyim Ağrı oldukça açılman olur diyorlar bende bilemedim ne yapmalı...
Hmzglm Canim genellikle yiriyus yapin diyorlar son ana kadar ben yuruyusun etkisini grdum bebisimo 38+5 de kucagima aldim saglikli ama tabi nisanim geldi ve yine yuruyusu birakmadim devam eddim ayni gun icindede dgrdum Deryaglmser
Clover Deryaglmser benim bildigim yuruyus tapmak dogumu hızlandırıyor hem de kolaylastırıyor.bence kendini zorlamadan yuruyusune devam etmelisin.dr sor tabiii de...bu asamada artık dogum olsa bile bebisin saglıklıdır....Rabbim kolay dogum nasip etsin
Hmzglm Evet sn ana kadar evimde gecirdim ve mide bulantisi baslayinca hemen hastaneye gttim dguma aldilar Deryaglmser
Hmzglm Deryaglmser aynen oyle korkma benim tek sikintimm adet sancisi gbi sancim olmasi idi ve beni o zamanda cok guzelll bir uyku bastrmisti ama sancim oldugu icin hic bir sekkildee uyuyamiyordumm o uykuyu smcik mumla ariyorum 😊😊😊