Almryse Merhaba kızlar sümüksü yoğun bir akıntım geldi, içinde nokta şeklinde ufak kan pıhtısı vardı nişan olabilirmi??
Ozlem5555 Canım ben dogurmadin ama görsellerde bakmıştım nasıl bir şey diye bak istersen sende belki fikir olur Google’dan görsellerde çıkıyor ama mide bulandırıcı haberin olsun ona göre bak ☺️
Almryse Buraya yazmadan baktım, onlarda bildiğin kahverengi yada kıpkırmızı akıntı gibi gördüm genelde. heyecan yaptım bir anda 🤭
Ozlem5555 Almryse Nisanindir inşallah sağlıkla bir avazda dogurursun canım benim güzel haberlerini de alalım 🙏🐣🤗
bebeklerim2 ama emin de değilsen acele etme bekle eğer nişansa bir kaç saat sonra zaten sancılar başlıyor kanama artıyor ozaman git doktora
Almryse bebeklerim2 normalde geçen hafta doktora gittiğimde 1 cm açılma ve rahimde yumuşamada vardı, peki açılmayı ilerletmek için ne yapabilirim canım 🥰
Almryse Benim düzenci sancılarım geliyordu düne kadar hastaneye gitmeye niyetlenince geçiyor, hafif hafif ağrılarım var. Vajinamdaki varisler iyice sismeden hemen doğurmak istiyorum 😂😂😂
Ozlem5555 Almryse Canım benim de ilk gebeliğim ben doğurmadim henüz diğer arkadaşı etiketlersen o sana daha yardımcı olur etiket yapmadigin için göremiyor muhtemelen msjlarini 🤗 ama yürüyüş sıcak duş squat merdiven inip çıkma vs diye okudum hep burda öğrendiğim kadarıyla ☺️
Almryse Ozlem5555 ay teşekkür ederim canım daha yeni kullanmaya başladım uygulamayı etiket olayı hiç dikkatimi çekmemişti 🤭😂🥰🥰
bebeklerim2 Almryse merdiven cıkmak sıcak duş almak normal bir doğum yapmayı istiyorsan son dakikaya kadar yürüyüş hastane bahcesinde mesela birde inşirah suresini oku bol bol hurma ye kolay bir doğum için