GuLay_1 Kızlar bir sorum olucak 30 haftalik hamileyim demir veya kan ilacı kullnmiyrm ama büyük tuvaletim sürekli siyah uzun zamndır böyle hamilelikde normalmi bu böyle bisi gelen varmı başına
Yeniden Demir ilacı kullanıldığında bu şekilde olur. Yan etkisi yani önemli değil. Çocukta kullansa yetişkinde kullansa bu görülür. Sadece dikkat edilmeli kabız olunduğunda tam bir kabüsa dönüyor. 😊
GuLay_1 Yeniden interneten baktigim zaman herkes oyle yazmış ama işin aksi yani hiç bir ilaç kullanmyrm şuanda ben kullanmadığım halde böyle bir sorun yaşıyorum
GuLay_1 Mevreee verdi ama şuan hiç bir ilaç kullanmyrm demir ilacı kullanirken oluyordu onu anlayabiliyordum ama kullanmadığım halde ilaç neden böyle olsun bu beni tedirgin ediyor
Almryse canım benimde kakamın rengi siyahtı, iç makatta çatlak varmış haliyle kabız oluyordum o yüzden öyle oluyor demişti doktor
GuLay_1 Almryse nekdr zamanda çıkıyordunuz büyük tuvaletinze ben hergun düzenli çıkarım ama kabizligim yok şükür
Almryse Çok değişkendi benim çatlak genişledikçe tuvalete çıkma sürem uzuyordu. Ufaksa her gün, genişledikçe haftada 1 olduğu bile oluyordu
GuLay_1 Almryse çok geçmiş olsun canim sana da bende bir problem yokdu şimdiye kadar ama bilemedim sebebi nedir mide rahatsızlığım var acaba ondanmi kaynaklanıyor ki diye düşünüyorum
Almryse Sağol canım sanada geçmiş olsun Valla bende dahiliye doktorunun yönlendirmesiyle gidip öğrenmiştim aklıma pek gelmemişti