Gelelim benim doğum hikayeme, en başından sorunsuz hamılelık geçirdim bi damla bile kusup midem bulanmadan son haftalara geldim ta ki gebelik şekerim çıkana kdr.insülin kullanmaya başladım ama nafile genede düşmediği zamanlar oldu doktorum daha fazla tutmanın riskli olacagını düşünerek beni doguma aldı. Şimdi keşke diyorum keşke bir kaç doktora daha danışsaydım bebeğim doğdu gayet sağlıklıydı ama akciğer ve solunum sıkıntısı oldu su yuttu kuvezde durmak zorunda herkes cocuguyla odasına gelırken ben uzaktan baka kaldım 2 dk ancak görebildim. Orada bile okdr guzeldi ki sevemedik doyamadan aldılar götürdüler dayanılacak gibi değil sezeryan nasıl geçti anlamadım baskılar dokunmaları hissetmek dısında canım yanmadı. Cıkınca agrılar başladı kendi acımı unutup yürümeye çalıstım ilk sefer ağlaya ağlaya oldu ama sonra kendım tek basıma alıstım 10 tur attım şimdi az az acım olsada yürüyorum lavaboya kendım coktan cıkmaya başladım ameliyattan 4 saat sonra sondam çıktı beklediğim kdr zor olmadı ama bunların hiç bir önemi kalmıyor insanın gözünde aklım hep bebegimde hep onu gördüğüm ilk an gelıyor aklıma sonrası yok küvezde süt sağmamı istediler ama sütte gelmiyor malesef bi damla bile gelmedi 3 kere yarım saat sağım yaptım pes etmeden hala gelen birşey yok. Siz siz olun sebeb ne olursa olsun arıstırıp baska doktorlarada gostermeden bu kadar erken doğum yapmayın. Yarın taburcu olup eve bomboş gitmek hissi şimdiden mahvediyor insanı. Ayrıca. Sütün erken düşmesi için öneriniz varsa bekliyorum komposto su ve rezene içiyorum süreklı ve birde oğluma dua etmeyi unutmayın biz çabuk kavuşalım