Merhaba kızlar öncelikle iyi geceler durumumu özetle geçeceğim öncelikle bende iki sene önce 7 cm kist vardı ameliyat oldum ve tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ilk çocuğuma çocuğum 6 aylık olacak Allah’ın izni ile darısı da başınıza çocuk isteyenler ve çocuk bekleyenler şimdi şöyle bir düşüncem var tüp bebek doktorum bana senin normal yolla çocuğun olur senin tüpler açıkmış hsg de açık çıkmış (ameliyata kapalı denmişti) ama senin yerinde olsam ikinci çocuğu fazla bekletmem en geç 2 sene sonra yaparım demişti, çünkü sol tüpümde hafif şişlik varmış sonradan tüpümün kapanma ihtimali de varmış hem çikolata kistim var biliyorsunuz çikolata kisti çabuk tekrar eden bir kist :( tekrar o günlere dönmek istemiyorum ben çocuğum 1 buçuk yaşına geldiğinde ikinciyi düşünüyorum, hani normal yolla olur mu yoksa yine tutmayacak mı ? Bilmiyorum yad Tutarsa hamileyken diğerine yetişebilir miyim ikisine bakabilir miyim ? Hem sağlığım açısından sonradan da zorluk çekmemek için düşünüyorum ama sezaryen de oldum toparlanır mıyım o zamana kadar bilmiyorum kafam çok karışık :)